[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: FanCTC
Forum Index » Profile for FanCTC » Messages posted by FanCTC
Hai sa ii masori debitul real, iti aduc un apometru?
De ce sa aibe probleme cu iluminarea? Daca de la 40 in sus ai probleme ce ne facem cu alea de 70 inaltime?
Nu cred ca asta e un impediment....
Mentionez ca nu o sa tin in el plante pretentioase care sa necesite lumina multa.

Daca il faci de h50 si sticla de 8mm nu ii mai pui intarituri, o sa aibe o micutza burtica dar slabeste el

Nick4youtoo si Jolie.
Singurul lucru pe care il aveti in comun probabil e Eheimul ala intern.

Nick tata. Citeste manualul. Ghidul incepatorului. Foloseste search.
E urat serios. Este un acvariu urat.
Nu prin pietris iti arati stelismul, hai la SUD si arata-ne acolo cat de stelist esti
Decat sa dai banii pe substrat colorat, mai bine luai unul ieftin si mai multe plante.
Imi e imposibil sa inep sa te sfatuiesc la ceva.... din cate vad eu in pozele alea.

Ai un acvariu in care se pot face multe lucruri.. cu putina bunavointa, atentie si indemanare.
Informatii ai slava Domnului, ajutor vei primi de la noi, piata din Romania iti ofera foarte multe variante. Nu are de ce sa nu iti iasa.
Decat sa dai zeci de lei pe o epava poate si mai mult, hai sa refacem substratul, si plantatul.

Spor la treaba.
Noroc.
Cred ca e inutil cu suportul. Pe mine unul m-ar incurca. Cu ajutorul unei persoane il lipesti fara probleme si il poti strange cu banda adeziva sau cu ce vrei tu.
Totusi daca te-ai hotarat sa folosesti sticla de 10mm e pacat sa ramai la dimensiunile astea. Macar l=50 si h=50, daca nu vrei cu h=60. Nu te zgarci cu dimensiunile, oricum dai un ban, dupaia sa nu te oftici pentru 5cm.
Cum te-ai hotarat sa-l lipesti? Cu laturile lipite peste fund sau langa fund?
Rai oameni ma
Sunt de acord cu ce ti-au spus colegii.
Apa trebuie filtrata.

Incearca sa folosesti butonul search.
Multumesc, se poate inchide.
Copii donez 2 acvarii de 40/30/30 din sticla de 4mm

Nu sunt lipite estetic in sensul ca au niste surplus de silicon la imbinari. Sunt noi noute nu le-am folosit niciodata.
Destinatia lor era "matca" insa au intervenit altele si acum nu am loc de ele.

Nu am timp sa trimit prin posta sau curierat.
Le donez numai in CTA, iar doritorul sa se deplaseze in Poarta6.

Lasati PM cu un nr de telefon.
Osram Romania S.R.L. Sos. Gherase, Bucharest 021 233 0212

Suna si intreaba de un magazin unde poti gasi. Sigur sunt mai multe in Bucuresti.
le punem banda de teflon si silicon

Da... 2 lei dai 2 lei face
A folosit cineva pana acum filtre externe de la Resun?
EF - 1200U si EF - 1600U

Am inteles ca sunt mari si ca ar avea si lampa UV incorporata.
Sunt curios daca isi fac treaba.
Ca la raportul caracteristici / pret sunt mai mult decat excelente...
True!
Snake... ai vazut tu padure fara stricaciuni?
Eheim nu are probleme? Hydor nu are probleme?
Daca luam ca reper linkul care l-ai postat nici un filtru nu e bun

Fiecare are parerea lui.
Salut si bie ai venit.

Cand toti sunt inebuniti cu discusi si africani, ma bucur tare mult mai ca mai exista oameni care sunt atrasi exclusiv de neoni.
Bravo.
Iti doresc un acvariu de 300 de L in care sa pui vreo 60-70 de neoni
Tot respectul
E-ul e un rege incoronat.
Bun venit.

Eu personal am o parere buna despre piata acvaristica din Italia. Am primit chestii interesante de acolo ;)
Si mie imi place photoshopul

Ideea e frumoasa oricum
Bravo.
De abia asteptam sa vedem poze cu mosul. Sunt curios cum l-ai pus ca ziceai ca nu gasesti lemne mici.

Da posibil.

Te rog sa imi dai copy paste clar unde am facut eu misto.
Poate nu sunt colegul potrivit pentru forumuri, asta poate aprecia fiecare in parte.
Candva am promis unor oameni de aici ca o sa fiu chill si asa o sa si fac, astfel nu voi raspunde la chestii de genul asta.

Insa dragul meu Narcis, daca lucrurile stau cum imi doresc, in foarte foarte scurt timp, experienta mea o sa fie publica pe acest forum.

Doi la mana, dupa cum zicea un administrator, cuvintele "nu m-am putut abtine" nu reprezinta o derogare de la reguli.

In rest, numai bine, si iti mai spun ca, daca esti un acvarist asa de inrait, candva o sa ne intalnim fara sa vrei ... ;)

Cu alte detalii iti stau disponibil pe MSG sau PM, pentru ca nu asta este scopul acestui topic.
http://www.theaquatools.com/electric-equipment-calculator

incearca aici de exemplu

ai PM
Narcis eu cred ca nu m-am facut destul de clar inteles. E ultimul post pe care il mai adaug pe tema "Incalzitorul"

Nu vad cum unul de 150 nu face fata la 160l de apa, cand la aceasta cantitate daca ne rezumam la calcule matematice are nevoie de 135 de W.
Trecand peste asta, in acvaristica totul are o logica.
Oricat s-ar da unii din voi peste cap, pentru el tot 150w ramane valabil.
Insa am mai specificat clar. Ceilalti factori... priveste pe fiecare in parte. Daca o ducem la extrem, la anumite conditii climatice ii trebuiesc si 3 de 300W. Mai citeste odata in sus si ai sa vezi ca el a spus ca are aproape 10 grade diferenta. De unde stii tu ca e mai mare?

Eu cred ca noi redescoperim Egiptul antic acum...
Frattilor la toate exista o diferenta, va dau o lista de 10 incalzitoare la 150w sa vedeti ca toate au parametri diferiti. Si e valabil pentru oricare alt echipament din acvaristica asta. Am dat exemplu Jager de 150W care e destina tpentru 200-300 de litri. Lui la 160 de litri nu ii face fata?

Legat de schimbul de apa. Cine te pune sa fac soc termic? Aduci apa la temperatura ambientala, mi se pare mai usor si firesc. Alte socuri termice care ar mai fi?

Trecand peste asta sunt tare curios sa vad cati dintre voi chiar faceti ce scrieti pe aici. Cati isi pun 300W la acvarii de 150L tinute in casa.
Nu vreau sa o ia nimeni in nume de rau.
Insa orice caracter tehnic va contrazice.
Din partea mea sa faca omu ce vrea, sa isi puna si 300W. Insa observ ca pentru multi dintre noi schitele si parametrii tehnici nu exista. Facem dupa cum spune vecinu, facem dupa cum spune unu si altul si ce e si mai rau, mai dam si sfaturi unuia si altuia.

Cu astea fiind spuse pentru mine e capitolul inchis, insa datul sfaturilor ar mai trebui restrictionat.

PS. Narcis ... eu o stiam altfel:

Pe un fund de lac 4 ochi clipeste
Ce sa este oare? Este doua peste

Forum Index » Profile for FanCTC » Messages posted by FanCTC
Go to: