Message |
|
Cu pensula aplici cimentul... eu am facut si cu vopsele acrilice, dar s-au dovedit inutile si am renuntat, dupa 2-3 saptamani decorul va fi acoperit de alge asa ca nu te mai chinui... 
|
 |
|
lukaboy wrote:sunteti meseriasi, super ideea, pe unde gasesc si eu "licurici de pus la gat"?
help, ca vreau si eu... 
Eu am gasit la magazin brichete cu "lanterna" -30.000lei
|
 |
|
Servus,
Eu nu am incercat pe poliuretan, doar pe polistiren...
Trebuie aplicat in mai multe straturi, primul sa fie mai subtire sa tina loc de amorsa, apoi mai aplici 2-3 straturi mai consistente.
Bafta! Sa pui poze sa vedem si noi cum ti-au iesit.
|
 |
|
|
 |
|
... depinde de cati pesti vrei sa pui in acvariu si ce specii... oricum sa incerci sa iti faci un acvariu mare, cat se poate de mare... latimea este importanata, poate mai importanta decat inaltimea. eu ti-as sugera daca poti sa-l faci de 130x60x60cm sau chiar 130x70x60cm (lungime x latime x inaltime).
Sa tii cont ca neoanele pe care le gasesti mai usor sunt de 120 si 60cm...
Bafta!
|
 |
|
REZOLVAT!
|
 |
|
REZOLVAT
|
 |
|
nisipul este de mare, dar in mare parte doar, cam 20% este nisip de balastiera... 
|
 |
|
LA 9  NU-TI FA PROBLEME blocurile sunt dimensionate pentru greutati mult mai mari...
|
 |
|
Buna, te rog sa ma scuzi ca nu apuc sa raspund, intru doar scurt sa verific emailul... o sa incerc sa-mi fac timp sa desenez niste scheme cu explicatiile de rigoare. Am foarte mult de lucru si sunt rupt... in curand scriu.
|
 |
|
Ce detalii sa va spun , intrebati-ma concret si va raspund, nu-i nici un secret...
Astept, toate bune! 
|
 |
|
Bucurest / Tineretului / Sincai
0722-330189 Titi
|
 |
|
Bucurest / Tineretului / Sincai
0722-330189 Titi
|
 |
|
Schimb pereche Dimidochromis Compressiceps
- masculul are 18cm
- femela 8cm (tanara)
cu alte ciclide din lacul Malawi
http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=11955
[/img]
|
 |
|
Dragi mei dupa multe zile de asteptare am reusit sa termin acvariul planuit, vroiam sa il fac de 200x70x65 dar camera nu este suficient de mare si nu locuiesc doar eu si Africani asa ca m-am redus la 160x70x65, filtrul l-am facut dupa modelul G.G & comp. (multumiri pentru info) insa mai am mici probleme la echilibrarea dintre debitul pompei (Ocean Runner 6500l/h)si returul din bazin (doua scurgeri din PVC 40mm) dar o sa rezolv si problema asta. In rest pare ca totul sa fie ok. Oricum pesti par tare fericiti. Am un Pseudotropheus elongatus mpanga care isi doreste o femela asa ca fac un apel la cine l-ar putea ajuta...
Sper sa va placa ce vedeti.
http://www.acvariu.ro/coppermine/thumbnails.php?album=471
Toate bune
|
 |
|
REZOLVAT
|
 |
|
Vand PALUDARIM ( "85l" )
70x50x40 (partea pentru pesti este de 70x30x40)
Pretul este de 1.800.000lei si contine:
-acvariu
-filtru
-plantele din acvariu si cele de suprafata
-decorul, lemnul
-doua neoane Philips TLD 830+840
- pestii - 5 Sumatrani verzi, 5 tetra
- un melc
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=523&pos=0
Mobil 0722-330189
Zona Tineretului/Sincai
|
 |
|
REZOLVAT!
|
 |
|
... ma uit la acvariu si cred ca totusi un pic de verdeara o sa pun , chiar daca Malawi nu prea se lauda cu asa ceva...
|
 |
|
Scuze, am uitat...
Mobil 0722-330189 (Titi)
Locuiesc in zona Sincai/ Tineretului
|
 |
|