Message |
|
Dragos, tie o sa-ti faca placere sa citesti despre asta daca nu ai citit deja:
DSR Method, Dutch Synthetic Reefkeeping .
|
 |
|
Nasol!
Seriatopora si montipora 35 Euro amandoua + un cap de candy cane verde si o piatra cu zoasi cadou

|
 |
|
Hahah, asa e Koala, suntem o tara de barosani!
Sunt curios la corali ce preturi sunt, aici sunt intre 10-30 euro SPS, LPS, Soft nu conteaza..
|
 |
|
Bafta Sebastian ! Multe poze se stie ! Sper sa arate mai bine de atat !

|
 |
|
Astia sunt mai scumpi aici, in jur de 100E bucata..
|
 |
|
Foarte tare overflowul  Hahah!
Ti-am sis eu ça te misti cam repede
P.S - Ai uitat sa pui poze cu acvariul mic :d
|
 |
|
intre 350 - 500 lei un moorish ?!?!? Hahahha, beleaua draq, aici e 10$ un moorish idol
Daca moorish idolu e 400, cat draq sunt picasso clown ? 500 de euro ?
L.E - Sa o punem draq de un export de moorishi 
|
 |
|
Da, este posibil, asta era tot pe exterior vopseaua. Oricum siliconul cred ca il indepartezi mai usor daca iti vine vreo idee pe viitor
L.E Dragos am uitat sa intreb, cele 2 gauri in cutie sunt doar pentru intake, nu ?
|
 |
|
Am vazut pe un forum cum cineva a folosit o vopsea speciala pt sticla in mai multe nuante printre care si negru. El a folosit un spray pt aplicare, dar presupun ca merge si cu pensula.
|
 |
|
De ce nu imbraci toata latura pana sus? Si lasi doar dintii de la overflow sa se vada. Ti-e frica ca nu tine?
|
 |
|
La viteza asta, pana la Paste il ai plin de SPSi 
|
 |
|
Hehe, in sfarsit  Arata bine bazinul, foarte frumos !
L.E - Am vazut ca ai un Plate Coral pus pe o piatra, nu e nici o problema ? Il hranesti separat? Am si eu unul si as vrea sa-l pun pe o piatra 
|
 |
|
Frumoasa treaba, bravo Dragos! Chiar esti maestru !
Bravo Koala! Pt viteza de miscare 
|
 |
|
Salut Brox, eu am folosit programul de la Seachem, a functionat foarte bine la mine. Eu am dozat doar in prima saptamana, iar nitratii au aparut cam dupa 1 luna si au urcat pana la 10-20 (pe testul API). De atunci nu am mai dozat, iar nitratii stau in jurul valorii de 10. Recomandarea mea e sa nu mai adaugi deloc si sa lasi populatia de bacterii sa se dezvolte pe lumina stinsa.
Bafta
|
 |
|
Foarte frumos..
|
 |
|
Da, asa e si cand vin eu, nu poti sa transporti nimic ce depaseste 100ml in bagajul de mana, in schimb la cala poti sa bagi cat vrei ..
|
 |
|
Asta da parcare  )))
|
 |
|
Bine ai venit, bafta multa ! Baga poze multe ! 
|
 |
|
Ma bucur ca toate merg bine !
|
 |
|
Salut Levi, bine ai venit !
|
 |
|