[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: YDarius
Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Dragos, tie o sa-ti faca placere sa citesti despre asta daca nu ai citit deja:
DSR Method, Dutch Synthetic Reefkeeping .
Nasol!
Seriatopora si montipora 35 Euro amandoua + un cap de candy cane verde si o piatra cu zoasi cadou
image
Hahah, asa e Koala, suntem o tara de barosani!
Sunt curios la corali ce preturi sunt, aici sunt intre 10-30 euro SPS, LPS, Soft nu conteaza..
Bafta Sebastian ! Multe poze se stie ! Sper sa arate mai bine de atat !
image
Astia sunt mai scumpi aici, in jur de 100E bucata..
Foarte tare overflowul Hahah!
Ti-am sis eu ça te misti cam repede

P.S - Ai uitat sa pui poze cu acvariul mic :d
intre 350 - 500 lei un moorish ?!?!? Hahahha, beleaua draq, aici e 10$ un moorish idol

Daca moorish idolu e 400, cat draq sunt picasso clown ? 500 de euro ?

L.E - Sa o punem draq de un export de moorishi
Da, este posibil, asta era tot pe exterior vopseaua. Oricum siliconul cred ca il indepartezi mai usor daca iti vine vreo idee pe viitor

L.E Dragos am uitat sa intreb, cele 2 gauri in cutie sunt doar pentru intake, nu ?
Am vazut pe un forum cum cineva a folosit o vopsea speciala pt sticla in mai multe nuante printre care si negru. El a folosit un spray pt aplicare, dar presupun ca merge si cu pensula.
De ce nu imbraci toata latura pana sus? Si lasi doar dintii de la overflow sa se vada. Ti-e frica ca nu tine?
La viteza asta, pana la Paste il ai plin de SPSi
Hehe, in sfarsit Arata bine bazinul, foarte frumos !

L.E - Am vazut ca ai un Plate Coral pus pe o piatra, nu e nici o problema ? Il hranesti separat? Am si eu unul si as vrea sa-l pun pe o piatra
Frumoasa treaba, bravo Dragos! Chiar esti maestru !
Bravo Koala! Pt viteza de miscare
Salut Brox, eu am folosit programul de la Seachem, a functionat foarte bine la mine. Eu am dozat doar in prima saptamana, iar nitratii au aparut cam dupa 1 luna si au urcat pana la 10-20 (pe testul API). De atunci nu am mai dozat, iar nitratii stau in jurul valorii de 10. Recomandarea mea e sa nu mai adaugi deloc si sa lasi populatia de bacterii sa se dezvolte pe lumina stinsa.
Bafta
Foarte frumos..
Da, asa e si cand vin eu, nu poti sa transporti nimic ce depaseste 100ml in bagajul de mana, in schimb la cala poti sa bagi cat vrei ..
Asta da parcare )))
Bine ai venit, bafta multa ! Baga poze multe !
Ma bucur ca toate merg bine !
Salut Levi, bine ai venit !

Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Go to: