[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: YDarius
Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Acvariul asta cum mai merge ? vreo aditie noua, ceva ? Poze
wow ! Foarte frumos ! Felicitari !
Cred ça ai dreptate …

P.S Scuze ca ti-am invadat threadul
frumos, ai idee daca asta este tot porites ? image
Cel din stanga este un porites ? Cel verde ?
Dragos unde sunt pozele ?
Poate sa-mi spuna cineva ce este acesta ? Nu am gasit niciunde. Multumesc anticipat.
image
Hehe, am pierdut actiunea, arata bine fundalul, felicitari pt alegerea de a ramane la marin.
Pompele nu ar trebui cumva orientate spre overflow, sa arunce mizeria din bazin in sump ? Oricum ideea e buna, topicul asta o sa fie manual pt urmatorul meu bazin
Bafta!
Felicitari, sa va traiasca si sa aveti parte numai de bucurii impreuna !
Salutari tuturor, acvariul se pare ca este bine. De ceva timp am redus iluminatul la 25%White 45% Blue 15% Moon si merge efectiv cam 4 ore pe zi. In mare am scapat de ciano si de alge. Am rearanjat pietrele si am mai adaugat vreo 3kg de live rock deoarece nu eram multumit de display si nu aveam loc pt a plasa coralii.
Testele sunt bine, toate 0 doar nitratii sunt intre 10-20 si ma pregatesc de un schimb de apa de 10-15%. Si cum fara poze nu e frumos, acesta este noul "look"
image

P.S Trebuie sa fac niste poze pro, in realitate mi se pare ca arata mult mai bine
Am cleaner shrimp, wrassele nu a supravietuit …
Asta arata ca un seed shrimp, l-am mai vazut in acvariu, a iesit din substrat… Nu inteleg de ce era pe peste ..

P.S Oricum l-am scos pt orice eventualitate..
stie cineva ce e aceasta ganganie ? era pe aripioara unui clovn ..image
Acesta e Finger Leather Coral ?
image
Aveti idee ce coral e asta ? Mie imi pare Carnation Tree Coral, cei de la petshop au zis ca e Cauliflower Coral. Dar nu prea imi vine sa cred.
image
Hahaha, ceva de genul ))))
haha ) cu mare placere

Pare ca o "tzatza" cu 2 sfarcuri cam de 1 cm care se umfla si se desumfla, de obicei ciuperca se deschide peste ea ))
Are cinema idee ce este acest polip rosu de langa ciuperca verde ?
image
image
Hahaha, asa se pare )))
Stiam ca nu greseste Dragos, de asta am si redus iluminatul asa cum a zis, doar ca el se aprinde repede

P.S Am setat de la 14:00 - 20:00 , intensitatea maxima fiind la ora 17:00 White 40% Blue 60% Moon 30%
Daca stai calm, le fac si 24h
Pai tocmai ca te-am intrebat ce inseamna 5-6 ore trebuia sa iti dai seama ca iti apreciez parerea. Dar tu te-ai umplut de nervi ))

LE Nu am inteles partea cu lucrul manual ?

Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Go to: