[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: YDarius
Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Hahah, pai de asta am si scris, sa nu crezi ca nu-mi plac
Mi se pare ca ies mai bine in evidenta culorile pe background negru
Am mai mutat coralii dintr-o parte in alta, pt ca Torch Coralul mi-a intepat goniopora mov si nu am mai reusit sa o salvez cu toate tratamentele si toate dipurile. Acum e pedepsit intr-un colt din stanga unde are mai putin flow si se extinde mai bine si fara vecini in jur.
Incerc deseara o poza sa vad daca reusesc, aparatul imi duce WB la 10000K maxim. Daca nu reusesc pun una facuta cu telefonul

P.S Imi plac si backgroundurile cu LiveRock dar sa fie pline de corali
Intre timp am gasit denumirea coralului ( Salcomya) , si sa va mai tin la curent, asta e o poza de acum 2 saptamani. Am mai facut ceva modificari de atunci, dar o sa va arat cand reusesc sa fac o poza calumea, deocamdata nu reusesc sa reglez White Balance la camera
image

Poza asta e facuta cu telefonul
E chiar tare automatizarea asta, pacat ca trebuie sa te pricepi ca sa o faci
E perfect
Am uitat sa iti zic, daca iti contstruieste Dragos skimmerul si ai posibilitatea poti sa faci un drain tube din cupa skimmerului direct in scurgerea de la canalizare. Daca nu poti in scurgerea de la canalizare poti sa il faci pt o golire mai usoara a cupei si sa ii pui un robinet pe furtun. Stiu ca iti place comoditatea
Hahahha, eu de obicei nu ma invat minte pana nu simt pe propria piele ))))
Dar acum am zis negru ca sa nu te mai chinui sa il dai cu spray sa miroase a vopsea
)) Atunci e mai bine ca poti folosi orice culoare Dar eu tot comatex negru as folosi
Seachem
Eu as merge pe comatex negru, daca ai mobilierul negru, dar cred ca trebuie sa scoti si bucata aia de pal care a mai ramas
Nu stiu cat e de usor, dar presupun ca e mai usor decat palul si mai rezistent, plus ca nu e lucios si nu o sa fie diferenta intre mobilier si capac
Cred ca merge cu o lama
De ce nu cureti si spatele ? Iti place coralina aia acolo ?
Nu stiu cum sunt lipite pietrele, dar am vazut multa lume care le pun pe schelet din plastic. http://spsholic.com/entry/MRkangTank
Din greseli invatam !
imi place cum se vede nisipul sub corali
iti place ?
Arunca un ochi, e genul tau de metoda )) Omu cica nu a schimbat apa de 8 ani
Hai cu pozele !
Pai eu cand am zis ca o punem de un export !! )))

Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Go to: