Message |
|
Atunci il scot!  am un mini acvariu de 15l .. am sa-l bag acolo
am sa-l scot maine ...ca acum e in somnul de frumusete
Lofty: incearca sa nu mai postezi consecutiv de cateva ori, daca nu este vorba de ceva important. Multumesc.
|
 |
|
Dolly,azi am bagat neonul ala mic in acvariu..o duce bine deocamdata...imi era prea mila pentru el .. era singur intr-un acvariu cu vreo 2 gurami de 10cm si cativa carasi.Apropo,oare are ceva boala ? Are spatele deformat...dar pentru asta tot inoata linistit.Pot sa fac ciclare cu neonul si cu cei 2 guppy?
|
 |
|
Nu stiu de ce am presimtirea,dar cand o sa ma duc maine sa ii cumpar si ii zic ca am de gand sa ciclez acvariul cu ei cred ca o sa se uite la mine ca la masini straine.
|
 |
|
Problema e ca nu am la cine sa ii dau cadou 
|
 |
|
Dar dupa ce ciclez acvariul ce fac cu guppy ?  Eu as vrea sa tin neoni si tetra negru.As putea tine si cei 2 guppy?
|
 |
|
Dupa cele 2 saptamani de ciclare ? trebuie sa schimb 10% din apa ? Sau sa schimb 10% din apa la 1 saptamana de ciclare?
|
 |
|
Guppy gasesc la petshop ... 2 ajung ?
|
 |
|
|
 |
|
Asta find lunea viitoare 2 februarie - 2 saptamani de la ciclare .Atunci bag pestisorii 
|
 |
|
Am hotarat sa bag niste tetra negru  si dupa cateva zile niste neoni
|
 |
|
Tocmai acum am sifonat substratul si am scos hrana aia mucegaita
|
 |
|
Minnardy... luni se face 1 saptamana de cand il ciclez.. nu bag cam devreme pesti? As baga corydoras dar din pacate nu prea gasesti pe aici prin petshop.Tetra negru nu-i bun ? am un acvariu cu vreo 4 .. Sa fac ciclarea si cu ei ?
|
 |
|
Din pacate radacina e taiata cu flexul...daca nu era mai mare.Numa dupa ce a fost taiata m-am trezit ca o pot baga in acvariu
|
 |
|
 .. O poza... nu e cine stie ce radacina ... dar mere  pana gasesc alta.Prin martie am sa merg la pescuit cu familia intr-un loc .. iar acolo e plin de radacini,am sa iau cateva de acolo si am sa le tratez
|
 |
|
Dolly... este o bucata dintr-o radacina de salcie.Radacina e decojita toata,am fiert-o de vreo 3-4 ori intr-o singura zi.De sambata trecuta pana sambata asta ... apa din galeata are aceeasi culoare : CRISTAL  .Singura problema e ca nu se scufunda,dar am rezolvat problema.Am luat niste fir de pescuit din trusa si am legat-o de un bolovan ... e totul ok acum 
|
 |
|
deci nu face parte din ciclare?
|
 |
|
Tocmai am dat o privire in acvariu..si am vazut mancarea pusa zilnic in acvariu ca are un fel de ,,par alb" pe ea..Ii semn de bine .. sau de rau?
|
 |
|
Cred ca se refera la corydoras ...
|
 |
|
Ok, Sarutmana de sfaturi 
|
 |
|
Purici de balta si granulele ... le pisez .. ca sa fie micute .. sa ii poata manca neonul. Dolly,imi poti raspunde te rog si la celalalt post cu buturuga? 
|
 |
|