[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Betta.X
Forum Index » Profile for Betta.X » Messages posted by Betta.X
Atunci il scot! am un mini acvariu de 15l .. am sa-l bag acolo

am sa-l scot maine ...ca acum e in somnul de frumusete

Lofty: incearca sa nu mai postezi consecutiv de cateva ori, daca nu este vorba de ceva important. Multumesc.
Dolly,azi am bagat neonul ala mic in acvariu..o duce bine deocamdata...imi era prea mila pentru el .. era singur intr-un acvariu cu vreo 2 gurami de 10cm si cativa carasi.Apropo,oare are ceva boala ? Are spatele deformat...dar pentru asta tot inoata linistit.Pot sa fac ciclare cu neonul si cu cei 2 guppy?
Nu stiu de ce am presimtirea,dar cand o sa ma duc maine sa ii cumpar si ii zic ca am de gand sa ciclez acvariul cu ei cred ca o sa se uite la mine ca la masini straine.
Problema e ca nu am la cine sa ii dau cadou
Dar dupa ce ciclez acvariul ce fac cu guppy ? Eu as vrea sa tin neoni si tetra negru.As putea tine si cei 2 guppy?
Dupa cele 2 saptamani de ciclare ? trebuie sa schimb 10% din apa ? Sau sa schimb 10% din apa la 1 saptamana de ciclare?
Guppy gasesc la petshop ... 2 ajung ?
Hehe nu-s destul de nebun ca sa bag chiar acum pesti,am rabdat 5 zile ... cu greu dar am rabdat.Nu-mi stric ciclarea pt ca nu am avut rabdare.
Asta find lunea viitoare 2 februarie - 2 saptamani de la ciclare .Atunci bag pestisorii
Am hotarat sa bag niste tetra negru si dupa cateva zile niste neoni
Tocmai acum am sifonat substratul si am scos hrana aia mucegaita
Minnardy... luni se face 1 saptamana de cand il ciclez.. nu bag cam devreme pesti? As baga corydoras dar din pacate nu prea gasesti pe aici prin petshop.Tetra negru nu-i bun ? am un acvariu cu vreo 4 .. Sa fac ciclarea si cu ei ?
Din pacate radacina e taiata cu flexul...daca nu era mai mare.Numa dupa ce a fost taiata m-am trezit ca o pot baga in acvariu
image .. O poza... nu e cine stie ce radacina ... dar mere pana gasesc alta.Prin martie am sa merg la pescuit cu familia intr-un loc .. iar acolo e plin de radacini,am sa iau cateva de acolo si am sa le tratez
Dolly... este o bucata dintr-o radacina de salcie.Radacina e decojita toata,am fiert-o de vreo 3-4 ori intr-o singura zi.De sambata trecuta pana sambata asta ... apa din galeata are aceeasi culoare : CRISTAL .Singura problema e ca nu se scufunda,dar am rezolvat problema.Am luat niste fir de pescuit din trusa si am legat-o de un bolovan ... e totul ok acum
deci nu face parte din ciclare?
Tocmai am dat o privire in acvariu..si am vazut mancarea pusa zilnic in acvariu ca are un fel de ,,par alb" pe ea..Ii semn de bine .. sau de rau?
Cred ca se refera la corydoras ...
Ok, Sarutmana de sfaturi
Purici de balta si granulele ... le pisez .. ca sa fie micute .. sa ii poata manca neonul. Dolly,imi poti raspunde te rog si la celalalt post cu buturuga?

Forum Index » Profile for Betta.X » Messages posted by Betta.X
Go to: