Message |
|
Dap sunt interesat.
Dar tu ai loc in acvariu pentru Papagali ? pentru ca sunt destul de maricei.
Cum facem sa iti dau pestutii ?
|
 |
|
Salut,
Am o familie de Red Perrot (portocalii) compusa dintr-un mascul destul de maricel (15-20 cm) + 2 femele si ele destul de maricele dar mai mici decat masculul. Sunt sanatosi, fara nici o boala si cu o pofta mare de tot de mancare .
Din cauza ca am acvariul destul de mic pentru ei as vrea sa ii dau cuiva caruia ii plac astfel de pesti dar are si loc in acvariu sa-i gazduiasca.
Deci cine este interesat de o astfel de familie de pestisori (foarte frumosi dupa parerea mea) poate sa ma contacteze.
Ca sa nu-i dau degeaba, as vrea la schimb cativa melci + cativa sanitari (2-3-4 melci - 2-3-4-5-6 sanitari).
Tel: 0745.008.408
Email: chisanovici@gmail.com
Multumesc !
|
 |
|
As vrea si eu dar un pic mai mici cam pe la 5-10 cm !
|
 |
|
As vrea un suport pt un acvariu de vreo 70 L si inalt de 1.50 m ! Care poate sa faca sa-mi spuna si mie un pret !
Dimensiunile acvariului sunt de aprox 65 L, 33 l si 35 h !
Dati-mi pm sau pe yahoo id: me_kisa !
|
 |
|
Gata vandut ! Rog adminul sa inchida topicul !
|
 |
|
Vand filtru AquaEL Fat Midi 400 L/h la un pret destul de bun !
Relatii: 0745.008.408 sau yahoo id: me_kisa
|
 |
|
Da este ! Ma gasesti la tel:0745.008.408 sau yahoo id: me_kisa
|
 |
|
Da sunt sanatosi si eu n-am avut nici o problema cu ei. Am un lot de 15 neoni de acolo si sunt extraordinari ! Crede-ma n-am avut nici o pierdere.
|
 |
|
Am pus niste poze cu neonii mei ! Sper sa va placa !
http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=11569
Editat de Lucian: am corectat titlul topicului...
|
 |
|
Gasesti neoni clasici destul de frumosi si ieftini (15.000/bucata) la Moghioros in piatza la petshop. Mai au si neoni rosii acolo adica fara dunga albastra pe ei, doar rosu 
|
 |
|
Gata rezolvat ! I-am dat !
|
 |
|
Gata maine toata ziua sunt disponibil si la tel si acasa ! Care vine primul ii ia ! Astept telefoane sau mesaje pe mess, id: me_kisa (atenti da buzz ca stau offline logat).
Sorry pt azi dar am fost super ocupat !
|
 |
|
Salut as vrea si eu ceva fire de plantute, tot ce pot sa-ti dau sunt betta , 2 masculi si doua femele.
|
 |
|
Chiar nu vrea nimeni bettani ? Sunt frumosi ....
|
 |
|
Donez 2 masculi de betta si doua femele ..... urgent !
Yahoo mess id: me_kisa sau tel: 0745.008.408
|
 |
|
Gata rezolvat s-au dat !
|
 |
|
nu, nu sunt albinosi ci din aia patati, maronii
|
 |
|
Dau doi sanitari la vreo 5-6 cm din aia cu mustati lungi ca rechinasi, nu stiu cum se numesc. Cine-i vrea pm la mine sau pe yahoo: me_kisa sau tel: 0745.008.408.
|
 |
|
Cum facem sa incheiem afacerea ?  Unde stai ca trag eu o fuga sau spune-mi un numar de tel ca sa te sun sa vorbim !
|
 |
|
Chiar nu vrea nimeni sa faca schimbul asta ?
Oricum reinoiesc oferta: dau filtru AquaEL Fat Midi 60 - 100 L pe o pompita de aer + inca ceva ... spre ex plantute ... cine este interesat sa ma contacteze sau un incalzitor cu termostat pt 50 de L sau .... nu stiu propuneti, oricum vreau o pompita de aer.
|
 |
|