Daca te intereseaza numai pt plante foloseste combinatia FLORA GLO + AQUA GLO. Daca vrei si pt pesti ai neoanele ok. Algele nu sunt strict de la ele.
Daca nu gasesti flora glo spune ...si mai vorbim!
Pe piata sunt multe produse care 'se calca pe piciore'. Pt a creea un mediu cat mai apropiat de natural e esential sa folosesti unele din acestea( nu doar un nenorocit de burete cu un vibrator). Unul din acestea este amonia remover. Pt ciclare nu are nici o treaba , intrucat in apa de chiuveta concetratia de amoniac/amoniu este mult sub limita acceptata in acvaristica.
Pt ciclare( rapida) sunt bune asazisele bacterii comerciale nitrivec sau tetra bactozym.Amonia rem scade mult, in timp, concetratia de nitriti (pe masurate), deci vei schimba mai rar apa. Si nu mai trebuie folosite alte substante( tetra easy balance).
Nu e o nenorocire prea mare daca uiti sa schimbi dupa o luna produsu.nu e toxic.
SE POATE REFOLOSI! In solutie salina se tine vreo 24 ore si e ok!
Ghici ce folosesc eu!
PT CE AM SPUS NU AM ARGUMENTE TEHNICE SI NU POT DEZVALUI SURSA!
dar stiu ce stiu despre aceste produse.
Din 5 discusi mici s-au ales o pereche, unul a pierit dupa 7luni, ceilalti 2 sunt nedezvoltati(pb se pierd candva).
in privinta neonilor uita combinatia asta! Pt discus vei avea 29-30 C , astfel vei accelera metabolismul neonilor. Se pierd mai repede decat e natural.
Si ,oricum, macar 10 bucati.
CRED ca optim sunt 10 discusi mici in 100 l din care vei obtine probabil 3 perechi, una din ele fiind de 'calitate'.