[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabriel
Forum Index » Profile for Gabriel » Messages posted by Gabriel
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Gabriel
Eu personal sper sa obtinem si noi sfaturi de la tine avand in vedere colectia impresionanta de plante.
Eu am folosit la un acvariu de 45litri reactorul asta impreuna cu JBL BIOCO2 si am avut aceeasi problema cu dizolvarea bulelor.
Practic in 3-4 ore se acumula o bula respectabila in partea de sus a reactorului. In plus melci mici au patruns in el si au restrictionat urcarea libera a bulelor.

Nu l-am mai folosit de atunci dar personal ma indoiesc de eficienta lui la un volum de peste 100litri al acvariului poate doar cu un consum mare de CO2. Fizic vorbind o bula in urcare libera nu se poate dizolva in apa mai bine decat intr-un reactor unde apa circula fortat prin CO2.
Nu prea inteleg ce vrei sa spui.
zfcristian wrote:am de ales intre Fluval 405 si TetraTec Ex1200

Ai vrut sa stii daca cele doua filtre sunt ok si ti-am raspuns. Acum vii si spui ca 5 persoane iti recomanda 6 filtre desi eu nu ti-am recomdat nici un altul. Raspunsul meu era ca la volumul acvariului pe care il doresti oricare din cele doua iti va asigura o filtrare suficienta.

Daca doresti opinii ale utilizatorilor despre aceste filtre gasesti destule pe forum daca faci o cautare.
g.g wrote:Nu ai cum sa cureti senzorul cu solutia de calibrare pH5.

George aici pot sa te contrazic (cu corectia de rigoare Ph4 in loc de Ph5 asa cum am scris mai sus).
Eu asa mi-am curatat ultima data sonda fara probleme. Ce este drept nu avea prea multe depuneri pe ea. A fost cea mai "acida" solutie la indemana si, recunosc, nu am indraznit sa folosesc altceva.
O singura nota - nici la curatare si nici la calibrare nu am introdus sonda in sticluta in care tin solutia. Am folosit un mic recipient separat, bine clatit cu apa distilata, in care am turnat solutie si in care am curatat/calibrat sonda.
Sandu wrote:Nu stiu de ce...avem asa mai multi un sentiment ca parca ne-am cunoaste...

Sandu - cred ca comunicam telepatic. Mai ales dupa ce am citit postul de mai inainte - cel cu Hikari.
- merge si cu sticla de 8 dar mai bine cu 10 (better safe than sorry).

- avand in vedere ce pesti vrei oricare din filtrele date sunt ok dar nu mai mici

- cooler-ele sunt neaparat necesare

- la dimensiuni eu as inversa latimea cu inaltimea sau as face latimea de 50cm.

Succes.
O poti tine si in solutie etalon Ph5. Am citit si despre persoane care au folosit otet.

Vezi ca solutia KCl trebuie sa aiba o anumita concentratie molara ce imi scapa acum.
Mi-e teama ca nu iti pot raspunde la asemenea intrebare pentru simplul fapt ca nu stiu cate module / ce inaltime are reactorul.

In teorie la o inaltime mare a reactorului si deci un traseu lung al bulei spre partea de sus sunt sanse mari ca bula sa se dizolve aproape in intregime.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index