[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mosu
Forum Index » Profile for mosu » Messages posted by mosu
ionut g wrote: ..... am scos UG in partea din fata, a ramas pietrisul descoperit, am facu-D

Oooh nuuuu...
Cum arata acum?!
Adrian_ a fost banat.

deci adresa care se pune intre tagurile youtube trebuie sa fie cu youtube.com
adica asta:

http://www.youtube.com/watch?v=Uej5UjEcIz8
youtu.be
e un url de shortcut (forumul nu stie de el)
Foarte frumos. Feliciatri
ti-am editat primul post: in locul imaginii de 2,5mega am pus una ceva mai mica, mai clara si de 200k..

imageshack are o viteza execrabila in general, ati putea uploada direct pe forum (scaleaza imaginea si face thumbnail de 400pixeli, sau, in orice caz, e bine sa puneti link catre o imagine de dimensiune rezonabila, altfel pagina se va incarca foarte greu, si oamenii vor evita thread-ul in cauza.

koala wrote:Vaz ca nimeni nu aminteste de robu' ala care "a venit" cu denumirile rubricilor, care a mutat topicele acolo un' le e locu', care a muncit "zi de vara, pana-n seara" ...

Gabriel wrote:
Sandu wrote:@Gabriel Bine ai revenit la patria muma!

Hohoho - salutare dom' Sandu. . Vazand aici atatia oameni cunoscuti ma cuprinde asa o usoara melancolie cu gandul la vremurile acelea romantice
Asa cum am mai spus "nicaieri nu-i mai bine ca acasa".

Trebuie sa imi arog si eu un merit - eu am fost cel care am adresat cererea scrisa pentru largirea sectiunii (in topicul lui Koala).

Imi pare rau, am primit de mai multe ori, de la mai multe persoane aceasta cerere nu mai stiu cine a fost primul
daca o sa fie 'trafic' foarte mare pe sectiunea de acvarii mici, vom imparti in mai multe sectiuni.
pc.ciprian wrote:mos e aceeasi ca aia de la alber? de care am deja in bazin?

exact
Am de dat la schimb o Euphyllia hammer, 3 capete. Prefer alti LPS.

aveti rabdare cu Danutz, la el lucrurile se misca taaare incet
Concluzia:

Fiecare intelege ce vrea, dar hai sa ne oprim aici.
Adrian_ wrote:
Mariane, eu cred ca deja ne stim binisor. Observa te rog ca Laura n-a negat nici o clipa ca a trimis pozele alea abia ieri. Sau ca discutasem clar la telefon in seara aia (Dragos era de fata, langa ea) ca le va trimite a doua zi.
Asta ca sa nu mai vorbesc ca a incercat aici pe forum, ieri seara, sa dea vina pe Claude ca ar fi trimis crevetii in borcanele de-alea de 100ml. Postul e un pic mai sus.

Nu vad nici o relevanta ca a trimis sau nu pozele. Cand importam eu din Filipine, de obicei nu trimiteam raport DOA, din mai multe motive, intre care si ca uitam, ca erau acceptate pentru putina vreme, ca nu mi se parea important etc.

Cel mai important:
as vrea sa nu ne transformam o arena in care ne strigam ofurile pe care le avem in diverse privinte.

Habar nu am ce s-a discutat despre rotiferi, daca n-au fost bune ouale, asta e
Rugam sa mutati discutiile purtate la nervozitate, atacul la persoana pe alte canale publice de refulare.
Nu pot sa constat decat ca nu sunt benefice comenzile de grup cand persoanele nu se cunosc...
Nu cred ca Laura s-a pretat la asa o chestie.

LE:
1. Si eu am vazut creveti bagati in BORCANASE, trimisi de Claude.
2. Am mai vazut ciorali minusculi de valori mari trimisi dupa cum s-a nimerit (nu s-a respectat packing list-ul), din aceeasi provenienta
2. Se pot trage mai multe concluzii, intre care si ca: comenzile externe sunt sexy sexy pana apar mortalitati si ca daca un crevete este esential pentru tine (sau contravaloarea), atunci: o faci cu mana ta sau nu o mai faci deloc.

koala wrote:Nu e chiar asa usor!... nici greu de tot nu este, da' ceva pregateala tot tre' sa faci:

http://www.reefsanctuary.com/forums/livestock-breeding/24291-breeding-lysmata-wurdemanni-peppermint-shrimp.html

Lista incepe cu "bazin separat", deci am terminat discutia

Pe vremea cand ma chinuiam sa inmultesc clowni, s-a intamplat ca intr-o zi sa eclozeze simultan clowni si Lysmata (amboinensys). Aia canibalizau artemii, dar n-am reusit sa ridic, dupa cateva zile au murit in masa. Nu am folosit enrichment.
Ma bucur ca s-au mai incumetat / preocupat si altii.

Mai jos sunt cateva filmulete din vremea cand ma preocupa inmultitul clownilor (calitate cam proasta dar asta am avut la dispozitie).

a

b

c

Dupa parerea mea si in acelasi timp din experienta mea cel mai important aspect este hrana. Si anume rotiferi hraniti cu nannochloropsis, de preferat enhanced cu SELCO...

Nanochloropsis se poate obtine :
- de la Florentina (aka Magic Nature) - ziceti ca v-a spus Mosu ca ar avea Phytoplancton.. - eu am determiat la microscop fitoplanctonul de la Florentina si ESTE Nanochloropsis.
- Magazine fizice din Austria / Germania / Irlanda (cam peste tot tin baietii la frigider). Asta ar trebui sa iste intrebarea: DE CE? Dupa ce intrebarea se va fi iscat, va voi raspunde
- magazine online din US: Florida Aqua Farm (si mai e unul care imi scapa), din Germania de la Mrutzek, si pentru campioni mai am niste chestii

Rotiferi - Brachionus picantilis "S type" se poate obtine:
* aceleasi magazine onlie
* de la Florentina daca se ivesc mai multi amatori..

Ambele s-ar putea obtine de la primul care le importa si se apuca de inmultit.

De la mosu puteti obtine consultatie gratuita
PO4 e foarte mare (pare ca asa se intampla d emulte ori la ciclare).
Cu ce ai testat?
marfa
RCS si amano nu sunt nevertebrate marine

Forum Index » Profile for mosu » Messages posted by mosu
Go to: