[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Silviu Man
Forum Index » Profile for Silviu Man » Messages posted by Silviu Man
Lemon wrote:Daca nu faci unul intr-un decantor de vin nu ai facut nimic.
Bravo, arata f bine!

Multam!
A!
Ce-i ala decantor de vin?
Eu sunt bautor de bere.
Baietelul nostru la doua luni!

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Sebastian Costin wrote:Chiar imi place piticul

laur.gherase@gmail.com wrote:Suuupeeerrb

dan.pavelescu wrote:Vezi sa nu inceapta doamna sa numere chestii, ca nu te vad bine (cu tot cu democratie)

Da’ ce crezi ca face de 34 de ani?!
koala wrote:
dan.pavelescu wrote:Mai locuiesti in interiorul casei?

La noi in familie domneste democratia si egalitatea de sanse. Asa ca am numarat ghivecele cu flori a consoartei. A iesit la numaratoare 24! Apoi am numarat acvariile si wabi si bonsai. A iesit 14! Dupa asta ... s-a facut liniste.
dan.pavelescu wrote:Mai locuiesti in interiorul casei?

Mai ... e drept ca am facut citeva concesii. Dar cind s-a ingrosat gluma, am decretat stare de urgenta!
Hai ...
Ca pe lumea asta nu e numai coronavirus.

Din seria povesti incepute prost si continuate bine. Dupa ce s-a defectat priza si a “mers” lumina trei zile non-stop, dupa ce am ramas fara curent doua zile ... iaca na!

Cred ca am fost pocit cind l-am numit ... Apocalypto!

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Gabi C wrote:Frumos . Esti neobosit.

Pai daca zilele astea nu pot umbla ... Ce fac, pierd vremea aiurea?
Caserola de la Lidl.
Akadama, fertil si quart
Anubias barteri, Anubias bonsai, Anubias pinto, Anubias pangolino si o buce ratacita pe un rizom de Anubias. Plus gazon din seminte din China. Mai simplu nu se poate!

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Gabi C wrote: Nu stiu daca m-ar incinta ideea sa lucrez de acasa.... cred ca dupa prima saptamina m-as cere la munca.

Dan! Tu intelegi cu cine tine Gabi? Ca eu nu!
Atita m-am sucit cu topic-ul asta ca nu mai stiu nici eu care cum mai e!

In fine, iaca poze! Se aduna materialele : lava stone, spartura de lava .... plus ce e in poza, un filtru intern Dennerle ... De plante vb mai tirziu.

image
image
image
image
image
image

Gabi C wrote:De vreo 2 saptamini tot incerc sa ma apuc de asta nou si nu reusesc.... nici plantele nu le-am mai tuns tot in ideea ca dau restart. Tot oscilez intre a face ceva simplu cit sa imi bucure seara ochiul sau ceva mai detaliat . Vedem pe ce varianta o sa merg...

Acuma nu mai ai scuza. Izolare la domiciliu.
dan.pavelescu wrote:Tare ma roade curiozitatea cu lampa aia.. abia astept o parere obiectiva

+1
Ai rabdare sa creasca Anubias si Buce. Uite un Dennerle de 10 litri.
Dar are fix un an!!!

image
Aprob pozitiv!
Lemon wrote:Urmatorul o sa fie unul in care sa nu aiba loc un crevete sa se intoarca?

Fara gluma! Am o buce micro leaves ... dar creste foarte, foarte greu. Intr-un an am doar doi pui.
Super!
rodoselada wrote:Cand bre? ca nu am rabdare.

Pai sa se puna Eduard in miscare!
Cam intr-o saptamina.
rodoselada wrote:Arata super bine paharul, cum de te-ai indurat sa folosesti paharul din care beai vin? sau e unul din setul de 6?

Asta e ala pentru bere. Ala de vin urmeaza!

Forum Index » Profile for Silviu Man » Messages posted by Silviu Man
Go to: