[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Silviu Man
Forum Index » Profile for Silviu Man » Messages posted by Silviu Man
dan.pavelescu wrote:Nu m-am hotarat ce sa cred:

- ori esti priceput
- ori ai prea mult timp liber

M-a bagat sefa in izoleta. Csf? N-am csf!

Multam frumos. Ma bucur ca iti place. Numai ce a facut vreo 9 saptamini!
Fain! Bravo!
image
image
image
Cred ca deja s-a echilibrat.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
DragusPetru wrote:Limita minima la înc?lzitor este exact sub plasticul negru unde începe sticla, scrie cu alb. Termometru nu am luat, credeam ca este destul de exact înc?lzitorul ?i îmi tine temperatura constant la 26

Bun. Daca verifici vei constara ca ai 24 grade in apa, daca in camera nu e mai mult. Posibil putin mai sus ca apa isi mai ia ceva si de la filtru.
DraghiciC wrote:Poate ne spune initiatorul postarii unde e limita minima a apei pe acel incalzitor. E clar ca in poza nu se vede. Nu se vede nici vreun termometru ca sa poata spune ce temperatura are apa. Stiti cu totii ca temperatura setata pe incalzitor nu e cea reala a apei. De asemenea, eu cred ca acel capat sta in exterior pentru ca incalzitorul este prea lung pentru inaltimea acvariului, nu pentru ca ar fi verificat cineva nivelul minim de apa suportat de acel model. Mai bine verifica decat sa regrete ulterior.

Se vede. Sta bine. Asta e ultima lui problema. Legat de reglarea acelui tip de incalzitor, iti spun eu cum : 2 grade in plus fata de temperatura pe care vrei sa o ai in apa.
Super!
JBL e902 e OK.

Lasa asa! E perfect.
Eu as folosi un substrat universal, cum e Tropica soil. Merge pentru majoritatea plantelor. Pentru filtrare, daca iti permite bugetul, as folosi un Dennerle nano corner cu extensie si modul intern. Eu am 3 in 10-20-35 litri. Si nu am probleme. In modulul intern poti pune un mediu Dennerle iar in extensie intra perfect mini Siporax. Sau invers.
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page

Citeste aici. Te va scuti de mult timp pierdut pina ti se raspunde la intrebari.
DragusPetru wrote:Revin cu un update.
Ieri dup? ce am schimbat cam 15litri de apa ?i am scos gazonul la recomand?rile cuiva, la câteva ore pe?tii au început sa înoate iar ?i ast?zi apa este pu?in mai limpede.
Singura chestie este ca ast?zi m-am trezit cu acvariul plin de o chestia alb? (seam?n? cu pânza), in special pe plante. Am în?eles ca ar fi colonii de bacterii, ave?i idee cam in cât timp dispare?

Fara suparare. Nu citesti sau nu citesti cu atentie. Asadar, inca o data, citeste ce a scris MSI mai sus. Ca sa raspund la intrebare, da, sunt colonii de bacterii. Succes!
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Daca in text ai pomenit despre ciclare inseamna ca stii sau ai auzit de ea. Numai ca cifra nu corespunde. Nu e 4, e 24! Minim!
koala wrote:Yeap, confirm!
Astronotusii tineri sunt ceva de speriat... se misca non-stop, sunt cu ochii numa' dupa mancare si, in general, sunt zurbagii.

Super!
Mai ... tie iti prieste izolarea!
Nymphaea Lotus

image
image
image
image
koala wrote:
Ce-i ala decantor de vin?

image

N-aveam! Eu trag vinul de pe drojdie ca la schimbul de apa : la tuturloi!
MSI wrote:Baga un bazin si la sarate

Super bazin

E pe lista.

Nano olandez
Paludarium
Muraturi!)
adrian09 wrote:baga un oscar si sa vezi apocalip(sa)... glumeam....

Super fain....cum am mai spus...daca Silviu are un borcan de gem gol,o piatra o creanga si ceva verdeata.....te lasa cu gura cascata ce iese de acolo...

ce sa mai spun.....aaa s carcotim ceva.... ...Mai nenea Silviu dar un hardscape cu niste pestislori mai altfe....ok neonii sunt preferati pentru scapeuri... dar ceva special...sti tu cum.....pe cand?

Vine, vine ...

Forum Index » Profile for Silviu Man » Messages posted by Silviu Man
Go to: