Message |
|
Gabi C wrote:Poze o sa fie? 
Normal. De la ... day one!
|
 |
|
Lemon wrote:Tot filterless?
Dap.
Fara filtrare, fara gaz, fara fertilizanti. Un mic Walstad.
|
 |
|
Misto! 
|
 |
|
Da-l la foarfece!
In rest ... well done.
|
 |
|
Lucian wrote:mini...??? asta e micro, dar promite maxim
Stam, vedeam!
|
 |
|
Clasicele de la Eheim vin fara medii filtrante. Poate unele oferte (am vazut si asa, cu medii si chiar cu robineti, dar depaseste bugetul).
https://www.aqua-life.ro/eheim-classic-250-filtru-extern-2213-robineti-acvarii-apa-dulce-pesti-plant
Daca te hotarasti la el trebuie eliminat buretele din carbon si, ca mediu filtrant, chiar daca e mai scump, iti recomand Eheim pro.
|
 |
|
Artur wrote:Haha, exact ce ziceam, cersetori  )) nu se sperie nici daca bagi mana in apa  si is foarte greu de poza bine la varsta asta  ...
Am incercat sa-i momesc cu ceva hrana ( se vede prin apa ). Draci cu maci! Astia seamana cu labradorul meu! E iuti!
|
 |
|
Gabi C wrote:Nu ai stare , nu ai stare...... spor cu el!
La asta e simplu. Il tin pe birou si schimb 10 seringi de apa pe zi. Mare sfiriiala!
|
 |
|
Artur wrote:Asa da, intr-un final au venit si ei  ... astia obsa fie vedete acolo  )... sa-i vezi cum cersesc mancare  )) sper macar la un update pe saptamana  poze, video, tot tacamu
Am sa fac mai multe poze, poate si mai bune. Sunt foarte activi. Cind ne vad dau buluc in sticla.
|
 |
|
Acvariu : 17/17/17 cm
Substrat : Tropica soil sigilat cu Akadama si quart 1-2 mm.
Lumina : Dennerle nano style led 3 w - 6500 K.
Plante : Staurogyne repens, Murdania keisak, Gratiola viscidula, Eleocharis mini, Lobelia mini, Alternanthera mini, Limnophila hippuiroides, Tripartita, Acicularis.
Vietuitoare : Red Sakura, Physa marmorata.
|
 |
|
|
 |
|
adrian09 wrote:fain tare... rezista gradina?
nu au mancat plantele?
Deocamdata nu. Sunt mici, 10 cm. Vedem noi mai tirziu.
|
 |
|
Tineret cu par alb!
|
 |
|
|
 |
|
Nu e BBA. Lasa in pace, e normal sa apara. Programul de lumina e aiurea. Prea mare pauza. Si oricum in faza asta trebuie 6 ore continuu. Apoi poti sa aplici un program cu pauza de 3 ore dar cu o perioada de lumina de min. 5 ore. In prima saptamina nu trebuie fertilizant. Apoi poti sa bagi treptat, in doza crescinda, de la o treime din doza initial, apoi cresti in doza saptamini puna la doza recomandata.
|
 |
|
Follow!
|
 |
|
|
 |
|
Nu mai pune apa oxigenata pe alge verzi. Cauta produse care contin acid salicilic. Cum e AlgaExit. Elimina toate frunzele afectate, batrine. Din ce vad in poze sunt multe in descompunere. Nu ar fi de mirare sa iti apaea si BBA. Fa schimburi dese de apa. 20-30% la trei doua-trei zile. O zi pe saptamina opreste lumina. Chiar doua. Cauta si baga vreo 3-4 Amano. Aspira bine substratul si ridica putin lampa. Bafta!
|
 |
|
Si cu asta am ajuns si la paludarium. Sper sa il incep luni sau in week end.
|
 |
|
Si mai sunt vreo doua fatatoare pe acolo!
|
 |
|