[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: criss.z
Forum Index » Profile for criss.z » Messages posted by criss.z
Si poate dauna pe?tilor? Daca da, cum scap de ea?
Serios??? Ok, mersi!
Ok! Mul?umesc de sfat!
Buna ziua! In urm? cu aprox. 2 luni ?i jum?tate mi-am achizi?ionat un acvariu de 54l; dup? cam 3 s?pt?mâni l-am montat, apoi am pus substratul (si nutritiv pt plante si decorativ). L-am umplut pana pe la jumatate, l-am plantat, apoi l-am completat, doar ca, odat? cu plantele, m-am plictisit cu vreo 9 melci ?i cel pu?in o ciud??enie! Dac? recunoa?te?i aceast? vietate care se mi?ca asem?n?tor unei râme, v? rog s? ma informa?i si pe mine!
Sigur! Voi continua sa ma documentez!
M? numesc Andreea Cristina Zanfir (dar toat? lumea îmi spune Cris) ?i sunt din Bucure?ti! Sunt elev? ?i în urm? cu aproximativ 3 luni am decis s? "convie?uiesc" cu un mic "col? de s?lb?ticie acvatic?"! Am un acvariu de 54l plantat (sper c? nu e chiar a?a de r?u) pe care îl ?in în camera mea! Urm?resc de ceva timp discu?iile de pe acest forum ?i m-am gândit c? ?i eu a? avea câteva întreb?ri de pus, chiar dac? am încercat s? m? mai informez de pe alte site-uri!

Forum Index » Profile for criss.z » Messages posted by criss.z
Go to: