[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: GeorgeN
Forum Index » Profile for GeorgeN » Messages posted by GeorgeN
Multumesc Koala . Scuze pentru diacritice, imi mai scapa deoarece scriu de pe telefon si intervine autocorect
Salut ne putem vedea azi dupa ora 15:00 la Brâncoveanu ? Eu stau in zona , si îmi doresc mult scalarul. Mul?umesc

by koala:

1) George, vezi ca ti-am micsorat avatarul (in limita celor 130x130 pixels "regulamentari")... al tau era mult mai mare si strica paginatia topicului.
2) Te rog sa eviti diacriticele, deoarece formatul software al forumului nu le recunoaste in mod corect (si textul apare intercalat cu tot felul de semne ciudate).
Da, capacul e dotat cu un neon, nu ii cunosc insa specificatiile

Multumesc pentru sfaturi Koala ! Am cautat si la colegii din rubrica donatii dar nu am gasit nimic de actualitate, din pacate. Referitor la temperatura apei, cred ca exista posibilitatea ca apa sa aibe o temperatura mai mare , valoare ce se apropie de 23-24 de grade, pe viitor voi achizi?iona si un termometru pentru aprecierea exact? a temperaturii apei. M'am hotarat inca de la inceput sa nu ma grabesc , pentru a oferi pestilor un camin cat mai apropiat de cel natural, fapt pentru care am lasat acvariul la ciclat aproximativ o saptamana, timp in care am pus in fiecare zi o unghie de mâncare. Pe?tii au fost introdusi ulterior, cate unul pe rand.

Mai am o dilema, aceea ca nu stiu cum vor trebui asezate plantele in acvariu. Vor avea nevoie de ceva substan?e sau le va oferi acvariul tot necesarul de nutrien?i ?

Multumesc pentru rabdarea de care dati dovada
Salutare dragilor

doresc sa achizitionez urm?toarele tipuri de plante

Egeria,cabomba,cryptocorine,heteranthera,valisneria

Mul?umesc si ape limpezi
Am 1 neon, un sanitar , o pereche guppy, 1 xipho, pentru un moment . am în?eles ca temperatura ar fi ideal? pentru ei, cel pu?in asa mi s'a comunicat de c?tre doamna din magazinul de unde i'am achizi?ionat
Salutare dragi utilizatori ai acestui forum.

Am decis in urma cu mai mult de o saptamana sa explorez minunata lume a acvaristicii, asta dupa ce am primit cadou un acvariu de 30L. Am citit cu mult interes articolele postate de oamenii cu mai multa experienta in acest domeniu si doresc sa ii felicit pentru timpul acordat in scrierea articolelor, care mi'au fost de mare folos si ma pot lauda ca pestisorii din acvariu sunt voiosi si sanatosi. Le lipseste totusi un element important, si anume plantele. As dori sa primesc din partea voastr? niste recomand?ri de plante care sa dea viat? si culoare acvariului. Am plantat nisip la baza acestuia de granulatie mai mare, iar temperatura apei variaz? intre 21-22 grade. Astept cu ner?bdare recomand?rile voastre si doresc tuturor ape limpezi

Forum Index » Profile for GeorgeN » Messages posted by GeorgeN
Go to: