Message |
|
Problema a fost rezolvata. Peste noapte au disparut toate icrele. :-)
|
 |
|
Cele mai multe sunt transparente.
|
 |
|
Tomk wrote:Si mie mi-au depus scalarii si erau tot ca niste bile mici albe.La mine erau depuse pe niste pietre.
Unele sunt albe, altele transparente. Au trait ceva puiuti?
|
 |
|
Asta e.
|
 |
|
"..... cam ce inaltime au scalarii ?"
Unul, femela se pare (cel/cea care pazeste icrele), are cam 15 cm si celalat cam 10 cm.
|
 |
|
Apa la ei trebuie schimbata cate 20% o data la 2 zile , apa trebuie lasata 24 de h intr-un vas cu gura larga ,puii pot fi hraniti cu naupli de artemia , dupa ce mai cresc cu fulgi maruntiti
Adica trebuie sa-i pun separat in ceva?
|
 |
|
Da, am doi scalari, 5 neoni si un sanitar. Pe sanitar nu-l suspectez de nimic. 
|
 |
|
Si ce fac cu ele, le las acolo? Adevarul este ca e un scalar care nu se misca de langa frunza. Grija materna? 
|
 |
|
Va salut pe toti. Sper sa nu vi se para foarte stupid dar nu stiu ce sunt "broboanele" de pe frunza. Icre sau ceva boala? Multumesc pentru ajutor.
|
 |
|
OK, renuntam la marmura.
Multumesc pentru raspuns. Maine am treaba. Sper sa pot salva plantele.
|
 |
|
Incerc sa mai pun pozele inca odata. Cred ca le-am comprimat prea mult.
|
 |
|
Multumesc pentru raspuns. Asa este, substratul este foarte putin. Daca pun 5 cm de substrat asa cum m-ai sfatuit, plantele isi pot revenii sau sunt compromise? Vroiam sa mai intreb...am 5 kg de spartura de marmura, adusa de la o cariera de marmura din Grecia. Daca o pun peste substratul acela fin de care spuneai dauneaza cu ceva pestilor? Este foarte frumoasa si ma bate gandul sa o folosesc la acvariu. Multumesc mult de raspuns inca odata. 
|
 |
|
Asta este acvariul. Mai am si o buturuga care sta in oala, la fiert, cam de doua saptamani si tot coloreaza apa in maro. Sper sa va placa. Astept criticile voastre constructive.  Zi buna
|
 |
|
Salut. Eu sunt Teddy. Sunt incepator in tot ce tine de pesti, acvaristica, etc. Am cumparat un acvariu sh de 54 l. Genul de acvariu all in one. Acvariu cu capac, filtru, incalzitor ceva pietris, chiar si 2 scalari mari si 6 neoni (la care am mai adaugat eu 2). Acum doua saptamani am luat si o planta din Hornbach. Am cerut ceva neprietentios care sa nu-mi dea batai de cap. De fapt asta e problema, pentru care va cer ajutor. Planta mea cred ca e bolnava. Din verdele frumos de la inceput s-a transformat in ceva ruginiu si pare sa nu-i mearga bine deloc. Ce sa-i fac? Ce am facut gresit? Multumesc.
|
 |
|