[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: methos
Forum Index » Profile for methos » Messages posted by methos
Pun si eu postul asta doar cu scop informativ. Nu cer sfaturi, nu am probleme doar vreau sa comunic.
De cand am eu pesti (vreo 5-6 ani) carasii s-au simtit cel mai bine in bazinul special construit pentru ei, afara in curte...
Au fost introdusi in luna mai, dupa ce bazinul statuse cu apa in el vreo luna (sa se incalzesca apa), 20 bucati carasi mici, atunci cumparati si vreo 5 carasi crescuti de mine in casa (adica in interior). In toamna mai ramasesera din cei 20 vreo 15 si din cei 5, 4. In primavara urmatoare pierdusem inca 2 dintre cei mici si de atunci traiesc fericiti foarte....
In bazin au 2 varietati de nuferi, plante am avut elodea, care mi-a si inflorit dar intr-o iarna nu s-a lasat la fund si a fost prinsa in gheata...pacat.
Pestii traiesc in bazinul respectiv de 4 ani.
Filtrare am prin nisip, cu pompa, iar apa schimb cam la 2-3 luni vreo cateva sute de litri bune...
Iarna nu se intampla nimic, toata iarna...nici hranire, nici schimburi de apa. Mai sparg ghetata din cand in cand...
Hrana primesc tubi, rame, hrana uscata pentru carasi si/sau koi...depinde cum gasesc...si ce mai prind ei pe-acolo.
Eu asa am constatat ca se simt cel mai bine...
Am rezolvat,
Puteti inchide post-ul.
Mersi
Scuze dar am uitat, intre timp m-am mutat la Bucuresti, deci, pe cat posibil astept oferte din Bucuresti dar nu neaparat.

Mutat de Dolly
Poate e un pic prematura cererea mea, dar vreau ca toate sa se potriveasca asa ca:
As vrea o pereche de discusi pentru un acvariu (vreo 150l).
Acvariul este inca in faza de proiect asa ca nu stiu precis ce plante va contine, sigur va avea CO2, cu ph-metru, decor din polistiren (doar in spate), buturugi si sol Duplarit G.
Avand in vedere ca voi achizitiona acvariul abia prin 15 februarie, +decorul (2 sapt.) + inca 2 sapt pt. ciclat samd, de pesti voi avea nevoie abia prin martie, dar cum spuneam vreau sa se potriveasca toate bine.
As vrea sa imi spuneti ce imi puteti oferi (daca imi puteti), adica strain, varsta si pret.
Va multumesc!

Forum Index » Profile for methos » Messages posted by methos
Go to: