[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: p22darius
Forum Index » Profile for p22darius » Messages posted by p22darius
Poate am inteles eu gresit sau sursa nu e de incredere )
Am cloramina in apa de la robinet ce sa fac??? Am facut un schimb de apa si femela de xipho galbena avea branhile rosii,la fel si un guppy galben
da,Atata se chinuie sa le manance.o sa incerc sa le inmoi un pic in apa si apoi sa le dau sa vad dak le place.
Tabletele mele cred ca sunt prea tari ca sa le manance pestisorii.tot ciugulesc ei dar nu se rupe din tableta,doar dupa 3 minute incepe sa se moaie tableta.fac eu ceva gresit sau asa sunt ele mai tari?
eu am dua apa la testat la un laborator din italia si la 20 de litri de apa era Fe maxim de 200 si eu am 420.oare e daunator pestilor?am guppy si xipho,cory.si daca e daunator de sa pun in apa ca sa o tratez?
Ok o sa incerc sa vad ,dar am si 14 pui de xipho de 2 zile in acvariu ...
) Si daca patesc ceva?
Am 5 guppy 2 xipho si un cory,Tabletele le lipesc pe geamul acvariului si eu nici nu se ating de ele.Ce sa le fac?
Am cumparat un pui de betta cu 5 lei de la magazin si acuma sta doar la fundul acvariului si se ridica doar sa respire,sta nemiscat.
PS:L-am luat impreuna cu o xipho gestanta si acuma a nascut 15 puisori,ona mai micuta,un guppy moscow sau ceva de genu,si ei nu au nimica.oare a fost bolnav de cand lam luat de la petshop?
sanitar care mananca algele dar e galben nu gri cum e cel original.avea 2,5cm
Acu dimneata lam gasit mort,e galben si de cateva zile era un rosu deschis la branhi.Are burta neagra si cand am apasat usor pe ea a iesit o pasta neagra. Ph apei e 8, am mai avut cu el 4 guppy si un cory care sunt ok nu au nimica.i am de o luna si ceva si de 2 saptamani iesea rar si se lipea de geamul acvariului.i hranesc cu fulgi dar mai cae pe substrat cativa deci mancare a avut... Carei problema?
uite si poza
doar conturul,varfu cozii e asa in rest nare nimica e colorat.cand le creste coada , le creste cu culoare pe ea sau apare mai tarziu?
Am 4 guppy masculi imperiali si am observat ca odata cu cesterea lor extremitatile cozii si inotatoarelor sunt de un gri sters.Ei au culoarea cozii rosie si putin din corp. E normal?Sa imi fac griji? Hrana le dau 2 feluri de fulgi...
O sa caut,ms
Stie cineva unde pot gasi in lugoj grana penru guppy?
Vreau ceva hrana vie dar si uscata gen tablete.
Viermisorii de la magazinul de articole de pescuit sunt buni pentru guppy?ca am vazut ca au o multime de viermisori mici si mari...
Ceva de genu asta dar nu atatia guppy cati are ucigasu asta.cica sunt 2000 https://www.youtube.com/watch?v=qK6jAHaH4jg
Am vazut pe youtube videclipuri cu guppy la care le lipeste un fel de mancare pe interiorul geamului de acvariu putin sub luciul apei.Era de culoare neagra.
Stiti cumva ce era si cul lea facuto ca eu nu gasesc...
Pai am vazut prin magazinele de specialitate acvarii micute pentru un betta,alea patrate era la vreo 45 de lei bucata cu o planta de plastic si putin substrat.de alea ziceam eu
Salut,vreau sa imi iau un betta tinand cont ca am cativa guppy in acvariu mie cam teama sa il bag cu ei,asa ca mam gandit sa vac un acvariu pentru un betta.
Acu partea dificila :
1) Daca fac un acvariu micut doar pentru betta in care nu imi intra un incalzitor oare iarna cand scade temperatura nu moare de frig?
2) Ma gandeam sa fac o instalatie prin care sa circule apa din acvariu in acvariul betta si sa se intoarca inapoi in acvariul mare.Oare e bine asa?
3)Alte idei?

Forum Index » Profile for p22darius » Messages posted by p22darius
Go to: