Multumesc mult pentru sfaturi, o sa incep schimburile de apa. intre timp crezi ca e ok sa pun in buretelul din flitru bacterii din "imbutelitate"?? (am filter start, asta am pus si initial cand am achizitionat avariul). aseara am refacut testarea apei si testele in continuare ies bine...

in orice caz, am pus niste Easy Balance pt goldfish in apa si de dimineata carasul "deprimat" prea mai vesel ..
Si, imi poti recomanda un anume tip de filtru te rog? sunt destul de suparata pe treaba cu filtrul pentru ca acesta a fost recomandat de personalul de la maxi pet in contextul in care le explicasem ce si cati pesti am si nu era o problema nici de bani... acum am dat pe el cam 130 de lei si trebuie sa il arunc sa mai dau inca cateva sute de lei, asa ca ...
in alta ordine de idei, in continuare observ ca cel despre care am zis ca este deprimat este inghiontit/bruscat/impus si alungat de cel care este mai vioi si mai robust..este normal??? cauza poate fi o competitivitate pentru mancare? cei care aveti sau ati avut carasi ati mai intalnit problema asta?
Va multumesc mult,