[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Hello all :)  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
xenthya
Junior member

IP:

Salut, numele meu e Anka si de ziua mea am primit un goldfish intr-un bol... apoi a inceput distractia . Mi-am facut cont pe acvariu.ro la recomandarea unui acvarist convins care v-a recomandat calduros. Azi am avut o zi mega proasta in materie de pesti, un cory super frumos si vesel achiztionat ieri a "evadat", l-am gasit afara din acvariu ranit si aproape mort si acum isi petrece ultimele clipe , in plus carasul este "aparent deprimat" si nu am nicio idee "why how and what to do" ...

This message was edited 1 time. Last update was at 23/10/2013 21:37:38

happiness is a way of travel not a destination
stefanp
Moderator

IP:

In primul rand bine ai venit!

Pestii inca stau intr-un bol? Daca da...nu-i prea bine.

Te sfatuiesc urmatoarele: renunta la bol si cumpara un acvariu normal, dreptunghiular, de sa zicem 50-60 de litri (adica nici prea mare, nici prea mic); pentru acvariul asta cumpara un filtru (ar putea fi unul de tip cascada), ce va sta non-stop in priza; mai ia o mana de pietris si cateva plante si o lampa cu un neon de 24/39 W (poate gasesti pe cineva care sa o bricoleze pentru tine).

Caraselul s-ar putea sa nu fie "deprimat" ci sa nu se simta bine datorita calitatii proaste a apei. Ai filtru la bolul respectiv? Cum schimbi apa? Cat dai de mancare?

LE: Intre timp ai vazut ca ai postat si la "Boli" cu mai multe detalii, deci n-are rost sa discutam si aici despre acelasi lucru

This message was edited 1 time. Last update was at 23/10/2013 00:24:14

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
simpfzoli
Membru de baza

IP:

salutari si esti bine venit(A)
[WWW] [Yahoo!]
Pretorians
Membru de baza

IP:

Sal,
Bine ai venit,
Asculta sfaturile lui stefanp ca ti-a zis bine, bolul arunca-l ca nu este bun pentru niciun peste.
Si... ai scris HELL acolo? adica iad? sau citesc eu stramb?
Ape limpezi
FlyingDutch
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit.

Doar a omis o-ul.

acvariu 54L
xenthya
Junior member

IP:

HellO! ..multumesc de primire..pierdusem 'o'_ul