Message |
|
Aha, merci 
|
 |
|
Caut un mascul borley. Astept pm-uri 
|
 |
|
De unde ai gasit borley? Caut si eu un mascul...
|
 |
|
MAYA wrote:Frumosi pestanii,poze cu firefish nu ai ?
Inca nu.
Masculul s-a decolorat complet de cand l-am bagat in bazin, din cauza pestilor mult mai mari.
Daca il scot, si il bag intr-o plasa mai mare (unde tin puii), se coloreaza din nou, dupa un timp, devine mai activ si mai agresiv. Dar in prezenta celor mai mari e cuminte, si timid.
O sa incerc totusi sa trag cateva cadre cu ei.
Am si cateva upgrade-uri, poze mai incolo.
|
 |
|
Foarte curat.
Delfinii sunt superbi
Ce varsta au?
|
 |
|
|
 |
|
Vand:
Sciaenochromis fryeri/masculi - 5-9cm - 10 ron
Protomelas taeniolatus namalenje/masculi - 5-8cm - 15 ron
Pseudotropheus zebra ob - 1-2cm - 2ron/buc sau 15 buc/20 ron
Pseudotropheus socolofi - 1-2cm - 2 ron buc
|
 |
|
Am folosit sticla de 10, de 12 nu se gaseste pe aici.
|
 |
|
florinank wrote:multumim mult dar de 12 ce crezi au?
Nu au si nici nu aduc asa ceva. Cea mai groasa este de 10.
|
 |
|
Imaginea.
Cine are neclaritati: 0740.00.20.84 si ii explic exact...
|
 |
|
Nu stiu adresa, suna-ma si iti explic exact cum ajungi acolo.
|
 |
|
Reusite pozele... Le-ai facut cu blitz?
|
 |
|
florinank wrote:pentru un amic ce nu gaseste sticla de 10mm pe la piatra neamt, ar avea de unde sa cumpere prin suceava?
Da, este, 115 ron metrul patrat.
Insa daca ar vrea sa vina aici sa cumpere, poti sa imi spui, sa intreb inainte, pentru ca uneori mai raman fara sticla pe stoc, si ar fi pacat sa vina exact cand nu este 
|
 |
|
florinank wrote:sunt foarte frumosi pesticii tai
de unde ai facut rost de atatia pest? Cand te hotarasti sa dai din mbune anunta-ma si pe mine ca vin ca vantul. E criza mare de astfel de pesti in piatra neamt
Merci.
Majoritatea sunt crescuti in "pepiniera" propie.
Ce mbune te intereseaza? Lasa-mi pe pm o adresa de email si ce te-ar interesa, si iti trimit ce am disponibil...
Sau da add la ionutz.blue@yahoo.com
|
 |
|
DobreaFlorin wrote:Observ o cretere a nitritilor, acum bate mai mult spre 0.2mg/l (culoarea 5).
E normal 
|
 |
|
DobreaFlorin wrote:
Legat de filtrul tetratec, ma nemultumeste, daca el are un debit de 700l/h eu sunt preot.
Nu trebuie ca filtrul sa aiba nu stiu ce viteza cu cat mai multi de zero. Conteaza foarte mult calitatea mediilor, si viteza de trecere a apei nu trebuie sa fie exagerat de mare.
|
 |
|
Sticluta de no2 pare mai colorata ca ultima data...
|
 |
|
bobesku wrote:
PS Si eu am dat acum 2 luni Tetra Discus, aproape o luna si ceva, combinata cu Sera Granugreen. Si s-au vazut efectele. Mari si grasi  Insa, acum le mai mai rar. Tu le dai zilnic?
Da, le dau zilnic, insa nu in cantitati mari, nu vreau sa ii fac purcelusi 
|
 |
|
Calin, imi propun sa ajung la zero, si voi ajunge in maxim 1-2 luni. Volumul nu conteaza, ci incarcatura biologica, aici e problema. Am reusit la vechiul bazin, voi reusi si la asta.
Schimburi de apa - le fac doar saptamanal, doar aspir la 2 zile, treaba de 10 minute, uneori aspira nevasta, nu e un chin deloc.
Daca nu reusesc sa-i aduc la zero, ma las de acvaristica.
Referitor la DIY - nu vreau sa risc nimic, pana nu stiu sigur ca merge.
Filtrand mecanic, si scotand mizeria la 2-3 zile, conditiile se vor imbunatati pentru moment, pana cand voi adauga materiale biologice. Am in plan si lucrul asta.
|
 |
|
Referitor la teste... Cifre, nu imagini, nu-mi dau seama asa...
bobesku wrote:Si oricare marca ar fi, neaparat sa fie pentru ciclide africane. Daca le hranesti cu mancare prea bogata in proteine, cum ar fi cea pentru pesti carnivori/piscivori, e posibil sa le faca mai mult rau decat bine.
Aici nu-s de acord cu tine. Eu le dau tetra discus de luni bune (si la mbune si la hapsi), ce e drept, de cele mai multe ori mixez si cu ceva vegetal. Nici nu ai idee cum cresc si cum se coloreaza.
|
 |
|