Message |
|
un ultim pret - 800 lei
daca vrea cineva - ok
daca nu - gasesc sa il dau moka cuiva
|
 |
|
Modific pretul 900 lei.
poate-poate....
|
 |
|
fara un nou proprietar (momentan).....
deci, de actualitate
|
 |
|
de actualitate.
acvariul se poate vedea la http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/11500.page cu locatarii initiali si setup-ul initial.
|
 |
|
Asa cum zice si titlul, a venit vremea sa ma despart de acvariul meu (din pacate....  ).
Deci, sa incepem:
acvariu : 100 L x 40 l x 60 h, sticla de 8 mm
setup: amazon
locatari: Oscar Red Tiger aka Gheorghita
iluminat: lampa Resun DL-20R (2 socluri neon) momentan este scoasa din functiune
iluminat: lampa Ikea cu bec de 15W - pentru iluminat setup amazon
filtrare: filtru homemade 700 l/h in incinta acvariului; filtru homemade 1500 l/h extern
stand: teava rectangulara la baza, imbracat in pal de culoare wenge (are si capac detasabil cu loc de vizitare)
decor: homemade din polistiren expandat cu ciment
Pret: 1000 lei
Nu va pot ajuta cu tranportul, dar va pot ajuta cu dezasamblarea standului si a filtrelor. Se poate trimite si in tara daca se asigura transportul.
Avand in vedere "criza", pretul este negociabil.
Contact PM sau 0741143066 - Cristi
|
 |
|
Pestii sunt rezervati pentru filip_m pe o perioada de o luna. Daca dupa o luna mai sunt pestii la mine, imi rezerv dreptul de a dona pestii urmatorului doritor din lista (valislorita, danu7z, escape, trandafir). Multumesc.
Rog admin daca poate posta acest raspuns si la anuntul meu de la schimburi. Multumesc.
|
 |
|
Tocmai am postat la donatii un anunt care suna cam asa:
"Donez:
caeruleus, elongatus, membe deep, hongi red top, zebra ob, auratus, interuptus - adulti (24) diverse dimensiuni, si cativa puiuti (5 posibil caeruleus, elongatus, hongi red).
Prefer toti dintr-un
Si daca se poate si un schimb, toti pentru unul si unul pentru toti - un ASTRONOTUS OCELLATUS, TIGER, de preferinta pui.
0741143066 sau PM."
Asa ca cine doreste si un schimb, sa ma anunte.
|
 |
|
Donez:
caeruleus, elongatus, membe deep, hongi red top, zebra ob, auratus, interuptus - adulti (24) diverse dimensiuni, si cativa puiuti (5 posibil caeruleus, elongatus, hongi red).
Prefer toti dintr-un
Si daca se poate si un schimb, toti pentru unul si unul pentru toti - un ASTRONOTUS OCELLATUS, TIGER, de preferinta pui.
0741143066 sau PM.
|
 |
|
salut. ai pm pentru elongatus.
|
 |
|
nenea porcu', normal ca recomandam sticla de 10 si nu pe cea de 8. era doar un exemplu ca se poate si cu 8. dar, asa cum nu gasesti doi indivizi la fel, nici doua acvarii care sa se comporte la fel nu o sa gasesti. si sa nu uitam patania lui vidockq....
|
 |
|
Multumesc pentru ponturi.
Si pentru a nu lasa niste semne de intrebare, dimensiunile TREBUIE sa fie acestea din doua considerente demne de luat in seama: inlocuirea se face doar la sticla, nu si la standul acvariului; loc este pentru un upgrade, dar, momentan, lipseste "malaiul".
P.S. La aceleasi dimensiuni, cu sticla de 8, acvariul "suprevietuieste" de aproape 7 ani, fara fund dublu, doar cu intarituri la partea superioara, eu fiind al-3-lea "proprietar" si acavriul fiind transportat de la Cluj cu masina (cu tot cu pitrisul din el, ca deh, eram si eu la inceputurile carierei).
|
 |
|
Dragi tovarasi si pretini,
Sa inceapa jocul "Cine stie raspunde!"  .
Dorinta mea: acvariu cu sticla de 10 mm, cu dimensiunile 99,5 L x 60 Hx 42 l (safety 3, merge cu sticla de 10  ), pentru inlocuirea celui vechi.
Cine stie: unde gasesc sticla de 10, preturi, unde gasesc pe cineva sa il lipeasca, preturi, sau daca gasesc in acelasi loc si sticla si lipitorul, preturi?
Normal, pe praful din zilele noastre, bugetul este destul de mic .
Multumesc si astept sugestii.
|
 |
|
se poate inchide. multumesc.
|
 |
|
nu se risca nimeni???!!!?!?!?!?!
|
 |
|
asa cum e si titlul, donez URGENT una bucata de mascul elongatus adult, ce nu il pot descrie decat prin niste emoticoane  .
asa ca azi m-am hotarat, l-am prins si l-am bagat in acvariul maternitate-spital-depozit si am doua variante: ori il donez ori "flushing down the toilet", ultima varianta fiind cea mai  pe care as alege-o.
asa ca, bagati pretini acvaristi sa-l salvam pe cel care aduce  in acvariul meu.
pe nea caisa il puteti vedea in ultima poza din acest post http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/11500.page
rog pm
|
 |
|
ms ms ms
|
 |
|
|
 |
|
se poate inchide. multumesc
|
 |
|
Cine mai doreste, cine mai pofteste.....
Pui de Elongatus (5 bucati sigur)
Pui de Caeruleus (4 bucati NESIGUR inca, putand trece in categoria de Elongatus......)
Rog PM.
|
 |
|
se poate inchide
|
 |
|