Pardon, la mine situatia de moment e urmatoarea:
drosere Tridonic, neoane Sylvania Grolux, functioneaza impecabil, plantelor le place la nebunie.
Controllerul AR Elektronic merge perfect, si-l am de 3 ani...am schimbat sonda, am pus de sticla, no name, dar momentan controllerul e suspendat din cauza de substrat ADA care oricum imi tine ph-ul la 5,4-5,5...asa ca, ptr a putea face aditie de CO2 l-am scos si bag o bula / sec. pH-ul e tot la aceeasi valoare, plantele o duc minunat dupa un start foarte "algos"

. Am bagat o mana de Egeria in bazin si in 3 zile n-a mai ramas urma de alge.
Inca nu am inceput fertilizarea desi ADA stepurile 1,2,3 is pe start!...NPK-ul acela, la fel. Dar dupa ce algele mi-or produs nevralgii de care tocmai ce am scapat inca nu ma risc...
Eu insa folosesc ca "masura" a bunului adaus de CO2 aspectul actual al plantelor si al crevetilor din bazin...rosii intens, cu oua femelele...Plantele: pogostemon si-a dat drumul, e mic, indesat, cu pui. Hemianthusul are covoras de puiuti. Blixa, multe frunze tinere, de un verde fraged, walichii cu niste varfuri rosietice de toata frumusetea. Doar Utricularia a disparut aproape de tot
Poze? Mai tre lucrat la aspectul artistic, adaugate plante si apoi revin intr-un topic personal.