[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ce filtru imi recomandati?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
mihai86
Member
[Avatar]

IP:

daca zici ca l-ai montat cum trebuie si tot curge, ceva e in neregula cu filtrul (etanseitatea) probabil o fi un defect din fabrica, eu am un cp e1500 si nu am probleme cu el. Eu zic sa te duci cu garantia sa ti-l schimbe.

Don't force it ... Get a larger hammer.
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Sper si eu sa nu mai curga,insa daca tot picura eu zic sa-i mai dai o sansa si mai umbli prin el,poate se inchide mai bine capacul si clemele si nu va mai curge.Eu prima data cand l-am montat 2 sertare nu vroiau de nici o culoare sa se pupe intre ele ,deci capacul se inchidea dar cu greu si mi-am dat seama ca ceva e in neregula.Cu foarte mare greutate am reusit sa fac un sertar sa intre in celalalt si apoi s-a inchis fara probleme capacul , la fel si clemele
Daca tot nu vrea si nu vrea...vorba colegului, il duci la garantie

Until you find someone worth dying for, you never really live.
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

De atunci nu a curs, si sper sa si ramane asa.
Multumesc pentru sfaturi si incurajari.

Mai era o chestie care putea sa fie cauza: sub rotor este o placa din plastic cu trei picioruse. Ei, pe partea cu 1 picior am impresia ca nu intra 100% in locul lui, cel putin nu intra asa adanc cum intra celalalte 2 picioruse pe partea opusa. O fii asa la toate sau numai la al meu, cert este ca ultima data am fortat un pic sa intre mai mult. Putea sa fie si asta cauza scurgerii.

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

fishyman wrote:De atunci nu a curs, si sper sa si ramane asa.

Daca s-a oprit din curs presupun c-a ajuns cumva apa in interioru' capacului, sint acolo diverse spatii intortocheate . Presupun ca apa respectiva picura ....... cind s-a terminat, n-a mai picurat ........ totusi fii cu ochii pe el.

Poze: smilie ... Poze cu plante
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Ma simt onorat, ca mi s-a adresat Marele Faraon!
Da intr-adevar asa trebuia sa fie, ca de atunci nici urma de umezeala pe filtru, desi am agitat si am scuturat bine.

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: