...dupa cum am specificat si in titlul topicului as dori un sfat sau macar parerile voastre in legatura cu "combinatia" de neoane ce o folosesc
Am un acvariu de 120/50/55 ..deci cam 230 de litri de apa in el cu destul de multi pesti (8-9 scalari, 1discus, 4 ghosts, un labeo si vreo 20 filigera si vreo 20 neoni si plante ce au mai supravietuit (echinodorusi , Anubias, Ludvigia, Nympheea si restul nu le mai stiu ca nu am mai avut contact cu acvaristica de mai bine de 1 an)
Dupa un an de pauza de co2 si iluminare cu 3 neoane -am incarcat butelia de co2 ..si am marit numarul de neoane la 5!
Am "pe stoc" - 2 Philips TLD 830, 2 Philips Aquarelle , 3 Osram FLoura (de 36w bineinteles) - din care folosesc acum in acvariu 5 : - 2 TLD 830..1 Aquarelle si 2 Osramuri floura asezate alternativ
Tin sa mentionez ca tldurile si aquarelu merg cam de 2-3 ani 10-11 ore zilnic si parca numai au stralucirea initiala iara Osramurile le am de anu trecut
Ce ziceti sa bag toate 3 Osram Floura + cele 2 Aquarelle sau ce combinatie imi sugerati sa fac din cele 7 tuburi ?
|