dan.pavelescu wrote:Nu mai stiu cum ai pus acolo, doar ca pe poze nu puteai sa dai click sa se deschida - eu unul sunt chiorete, nu pot sa disting nimic intr-o poza minuscula.
Mai pune o data orice poza sa analizam si sa vedem ce faci gresit.
Zice bine, e totul bine. Las o filmare din 11 Feb 2026, intre timp mi a murit si ultimul scalar koi dar voi lua altii....tot koi sau manacapuru, dar nu am avut timp sa merg sa iau
Sapt asta nu am reusit nici apa sa o schimb, dar va fi poate maine, de nu, sapt viitoare.
IP:
Multumesc, arata bine. Eu sunt plecat, asa ca am lasat acvariul cu sotia si copiii, sa se ocupe de tot ^^ ca sa fie totul bine, le-am mai adaugat si un 20l cu niste creveti red cherry ce se inmultesc a-ntaia, deci merge si la mine. Ape limpezi, pestisori sanatosi
paradoxx wrote:Multumesc, arata bine. Eu sunt plecat, asa ca am lasat acvariul cu sotia si copiii, sa se ocupe de tot ^^ ca sa fie totul bine, le-am mai adaugat si un 20l cu niste creveti red cherry ce se inmultesc a-ntaia, deci merge si la mine. Ape limpezi, pestisori sanatosi
Ohooo, tare frumos ca te ajuta sotia....de apreciati si de tinut asa sotie A mea sotie, daca o las cu acvariile (ca eu am 5 + borcanu inchis) si plec mai mult de 2 saptamani.....se duc pe sfarla toti pestii si plantele si acvariile.....nu stie sa faca nimic si nici nu ii place.
Dar, am solutia sa chem o firma sa mi le intretina....numai ca aia costa ..... destul de mult.
Momentan, nu sunt plecat decat f rar si ma descurc, cu timpul stau mai prost, dar de mentenanta la acvarii tot nu ma las
Revin cu noutati despre acvariul de la birou, Juwel Rio 180.
Mai nou avem acolo 4 guianacara dacrya si 8 pui scalari koi In rest totul merge bine.
Putin mossul din mijloc este inegrit de la mancare prea multa data uneori si care a ramas acolo......dar spre sa remediez curand.
Se vede si cate putin BBA pe ici colo, dar eu is multumit.... la cat am timp sa ma ocup e ffff bine