[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Mare problema cu scalarii la depunere  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
angelinna
Junior member
[Avatar]

IP:

m-am lamurit... dar mai am o intrebare epsom salt se gaseste la farmacie sau la pet-shop ? si mai ales : cum dozez eu pt zece litri jumate de lingurita ? cand ii schimb apa dupe ce pun sarea amara in acvariu si in ce proportie schimb ?
[Yahoo!]
diskusfun
Member
[Avatar]

IP:

...stai linistita...sulfatul de magneziu nu trebuie dozat la gram...1 lingurita la 20 litri.....daca are ocluzie pune-l cit mai repede...in citeva zile scapa de problema...

The road to happiness lies in two simple principles:
Find what it is that interests you and that you can do well, and when you find it, put your whole soul into it - every bit of energy you have.
[Email] [WWW]
angelinna
Junior member
[Avatar]

IP:

salutare
ieri cum am venit acasa am pus in bazinul de carantina o jumatate de lingurita de sulfat de magneziu pe care am dizolvat-o inainte in putina apa. deja de dimineata pestica e mai vioaie dar tot nu mananca nimic si nu elimina nimic deci burta este umflata in continuare.
problema care a aparut acum este ca acvariul cel mic in care este ea nu are filtru si cred ca ar trebui sa ii mai schimb din apa. pot sa schimb sau trebuie lasata apa cu medicamntul care inca actioneaza? si mai ales: mai trebuie sa pun medicament in apa sau nu ? nu am gasit foarte multe despre acest tratament si nu vreau sa gresesc ceva. astept sa manance din nou, oricum incep sa cred ca este vorba despre mancarea pe care le-am dat-o care, pt ca se reped ca disperatii la ea, acum i s-a umflat in stomac. stiu ca mancarea no name e buna dar am martori ca am incercat si cu sera si cu tetra si nici nu s-au atins, le place tot asta din care au mancat toata viata pana acum, si care cica ar fi cu carne de peste.

a doua veste proasta este ca inca un scalar din bazinul mare a inceput sa sa scuipe mancarea deci poate are si el ocluzie. astept sa se confirme (sper totusi sa nu fie vorba decat de mofturi) si daca e asta pun sare amara si in acvariul mare, o cura de dezintoxicare nu strica niciodata
[Yahoo!]
diskusfun
Member
[Avatar]

IP:

schimba din apa daca tu consideri ca este necesar...si mentine concentratia initiala adaugind cantitatea de sulfat de magneziu proportionala cu schimbul da apa facut...cum am mai zis, nu trebuie sa fie masurata la gram...ar fi bine, dar nu e o nenorocire...cit despre faptul ca ii hranesti cu un anumit fix, lasa-i sa manince ce vor,dar inainte de a le da mincarea, tine-o pentru citeva minute intr-o lingurita cu putina apa din bazin , la umectat... asa vei evita ca pe viitor fixul sa expandeze in intestinul pestilor...succes...

The road to happiness lies in two simple principles:
Find what it is that interests you and that you can do well, and when you find it, put your whole soul into it - every bit of energy you have.
[Email] [WWW]
angelinna
Junior member
[Avatar]

IP:

mai... au trecut trei zile de cand am pus tratamentul de ocluzie si nu se vede nici o ameliorare. asa ca ma gandesc si la varianta viermilor intestinali si vreau sa va intreb ce tratament se pune pentru asa ceva.

multumesc
[Yahoo!]

Forum Index » Cichlidae
Go to: