salutare
ieri cum am venit acasa am pus in bazinul de carantina o jumatate de lingurita de sulfat de magneziu pe care am dizolvat-o inainte in putina apa. deja de dimineata pestica e mai vioaie dar tot nu mananca nimic si nu elimina nimic deci burta este umflata in continuare.
problema care a aparut acum este ca acvariul cel mic in care este ea nu are filtru si cred ca ar trebui sa ii mai schimb din apa.
pot sa schimb sau trebuie lasata apa cu medicamntul care inca actioneaza? si mai ales:
mai trebuie sa pun medicament in apa sau nu ? nu am gasit foarte multe despre acest tratament si nu vreau sa gresesc ceva. astept sa manance din nou, oricum incep sa cred ca este vorba despre mancarea pe care le-am dat-o care, pt ca se reped ca disperatii la ea, acum i s-a umflat in stomac. stiu ca mancarea no name

e buna dar am martori ca am incercat si cu sera si cu tetra si nici nu s-au atins, le place tot asta din care au mancat toata viata pana acum, si care cica ar fi cu carne de peste.
a doua veste proasta este ca inca un scalar din bazinul mare a inceput sa sa scuipe mancarea deci poate are si el ocluzie. astept sa se confirme (sper totusi sa nu fie vorba decat de mofturi) si daca e asta pun sare amara si in acvariul mare, o cura de dezintoxicare nu strica niciodata