[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: seriouscos
Forum Index » Profile for seriouscos » Messages posted by seriouscos

-incalzitor mai micut
-scalari maturi
-acvariu de 30-40 L mai ieftin
-termometru micut
-filtru intern micut
-neon cu tot cu suport 
-2 ancistrus 
Doar Bucuresti eu stau socului pa[code]ntelimon sec 2 !
Am eu niste plante lasa-mi pe pm daca esty interesat!
Schimb 6 fire de Egeria densa daca nu ma.insel , pe orice vivipari sau scalari si sanitari !
Multumesc!
Ma intereseaza si pe mine ce mai ai , ca mai am si eu cativa , iti multumesc!
Cum spuneam si in titlu vand molly negri puiutzi au cam o saptamana si 5 zile 1leu bucata , doar in bucuresti , nr de tell 0768020466 (taxeaza in vodafon) !
Va astept!
Cumpar orice rasa de sanitar vreau 2 maturi daca s-ar putea , cumpar doar bucuresti nu din alt[u]a parte , Multumesc!
Salut , as dori eu macar o pereche de molly , si masculul guppy am cateva femele pentru el Pm sau 0768020466
am inteles @baj , iti multumesc oricum , sunt incepator
am inteles , daca e ceva dai Pm
Ma Numesc Marius Costin am 18 ani , SUn Din BUcuresti - Socului Pantelimon sec 2 , Practica Acvarisitica ca Hobi de aproape 1 an , am avut si acum 3 ani , dar e ocupau Parintii de el. AM Un Acariu de 60 L care are Niip alb ,Pietre mob , Plante plastic , Filtru Intern.

Va Multumesc.
m-am uitat si nu mai are nimeni....
Cum spuneam si mai sus , care ma poate ajuta cu niste pesti am un acavariu de 60L si unu mic de 12L am de toate pentru a tine intr-un trai bun orice peste .
Ps. Nu am plante vi daca ma puteti ajuta si cu asta....
Mentionez sunt din bucuresti sec 2.
Multumesc.
pe Mine mar interesa eu tau la DIahm nu e problema
1 Caras Negru 5cm puii , dau la schimb Pe alte Natii de pesti care sunt compatibili cu Guppy Sau Pe cateva fire de plante!
Eu Stau Langa Metrou Titan!
MUltumesc!
as dori eu daca ai vrea stau socului pantelimon sector 2 , yo_costy_mary id mess sau lasi PM , MUltumesc!
eu as dori daca este yo_costy_mary , stau Socului pantelimon! Multumesc!
as dori eu daca mai ai zebrele , stau socului Ptm deci probleme de distnata nu prea este ! astept msj , MUltumesc!

Forum Index » Profile for seriouscos » Messages posted by seriouscos
Go to: