[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sukar
Forum Index » Profile for Sukar » Messages posted by Sukar
Donez 5 scalari maturi, o pereche formata. Numai pentru cine poate face dovada ca vor fi corespunzator ingrijiti. 0723732427
Buueiii da' rasisti mai sunteti... Stii... Din partea mamei, bunica mea era romanca, bunicul meu tzigan. Din partea tatalui, bunica era nemtoaica, bunicu' grec. Sunt si eu una dintre "corciturile nenorocite"?
Serios acum... mi se pare ca am si intrebat printr-un post mai vechi, de unde draq mai fac si io rost de scalari din aia de care aveam acu' vreo 10-12 ani... N-am gasit pe aici. Asta e. Ma stradui. Si oricum sa iti mai zic ceva. Gena dominanta e una si cum o sa iasa de fapt puii , sau cel putin o parte din ei e alta. In fine. Nu vreau sa intru in polemici pe forum, dar nu cred ca e in vreun fel vina hobby-stilor in legatura cu varietatile emotionant de urate din orice familie. Mai degraba a (voastra?) crescatorilor. No offence.

Nu e rasisti fratele meu! stiu io ca nu e ma mai ales Dalles, nicidecum!

Forum Index » Profile for Sukar » Messages posted by Sukar
Go to: