[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: redvirus
Forum Index » Profile for redvirus » Messages posted by redvirus
da, corect asa e. sunt comercianti, vand orice, ideea e sa vanda. prinde unul ca mine care n-are experienta si vinde produse pe care le are pe stoc de mult timp. dar asa inveti.. iti mai iei una dupa cap si data viitoare nu mai repeti greseala.
si critica foloseste, uite, toti care au dat un sfat mi-au zis de pietrisul rosu. corect. data viitoare punem altceva.
puteti sa ma ajutati si cu pestii? ce sunt? femele, masculi?

si cu plantele? pe cea rosie am s-o scot de acolo si am sa pun altceva. oricum n-am mai ramas mare lucru din ea. in 3 zile i-au cazut toate frunzele. acum le alearga pestii prin acvariu.
multumesc. ideea haioasa e ca s-ar putea sa raman fara castel cu ajutorul pestilor, care deja i-au dat atacul. vad ca cei 2 albi s-au pus hatarati pe el si il cam papa.
si restul de poze

la sanitari n-am reusit sa-i prind pe amandoi sa-i pozez, sau oricum nu ceva care sa se vada bine.
salut,
asa cum am scris in titlu sunt la prima experienta de acest gen si as vrea sa pun cateva fotografii sa-mi spuneti si parerile voastre. ce ar mai trebui sa fac sau ce n-am facut bine.
in primul rand acvariul este un startup 40 de 25L, cu un substrat de la Tetra Plant (complete substrat), vreo 3 kg de pietris rosu, 3 plante cumparate de la magazinul din piata (nu stiu ce fel de plante sunt; le-am luat la indicatia vanzatorului), bineainteles, un castel la indicatia pustoaicei mele, si in rest filtru si incalzitorul sunt cele venite in dotarea standard (nu stiu cat de ok sunt). am luat astazi si 6 buc pesti: 2- corydoras aeneus; 2- poecilia latipina si 2- Xiphophor maculat.
as vrea sa va intreb pentru inceput cat de des trebuie sa schimb apa si in ce proportie, si care ar fi procedura.
filtru mi s-a spus sa-l curat cam la 2 saptamani.
incalzitorul sa stea pe 27-28 de grade.

cam asta ar fi. astept criticile voastre

p.s daca puteti sa-mi spuneti si mie cam ce-ar fi infractorii din acvariu : masculi, femele.... multumesc
salut, si Sarbatori Fericite in primul rand.
numele meu este Rares Motorga si sunt din Bucuresti. experienta in domeniu este zero barat sunt la primul acvariu si asta primit cadou! asa ca pentru moment o sa ma limitez in a citi ce scriu cei cu experienta.

Forum Index » Profile for redvirus » Messages posted by redvirus
Go to: