[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: irinadja
Forum Index » Profile for irinadja » Messages posted by irinadja
mi-am luat acvariu de 20l acum vreo 3 luni, in care aveam 3 xipho, 3 molly, 8 guppy si 2 sanitari. Intre timp s-au si inmultit. Puii sunt intr-un acvariu mai mic (maternitate). Puisorii momentan nu au nimic.In schimb acum o luna mi-a murit un mascul guppy. Coada ii atarna si ii era greu sa inoate. dupa ceva timp am observat ca o femela guppy se decolorase la coada si ia aparut niste pete albe. Am separat-o si am luat de la pet shop TetraMedica GeneralTonic. I-am tratat pe toti asa cum scria pe prospect. Iar dupa o saptamana, am observat ca si o femela molly i s-a decolorat coada putin si i-au aparut pete albe.. Am separat`o si pe ea. Am continuat tratamentul cu gandul ca pot sa-i salvez pe toti sa nu mai moara nici unul. Femela guppy s-a curbat si a murit. Iar acum 2 zile am mai separat 2 molly ca i-au aparut pete albe si coada decolorata si un guppy mascul .. masculul guppy ii atarna coada si s-a cam ingrasat cam mult. Eu le dau de 2 ori mancare pe zi si nu le dau exagerat de mult. Si l-am suptravegheat sa vad daca manaca mult dar mananca normal, ca restul. Astazi am observat ca o femela xipho are pete albe pe burtica. S-a cam decolorat si stau toti la suprafata mai mult. Nu stiu ce sa le mai fac. Nu stiu ce au exact. Masculul molly nu mai misca coada asa de bine. Adica are o miscare cam anormala.

Va rog frumos ajutati-ma ca eu,una, nu mai am idei. Am cumparat si aqua Safe tot de la Tetra.

Forum Index » Profile for irinadja » Messages posted by irinadja
Go to: