[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Laura Bianca
Forum Index » Profile for Laura Bianca » Messages posted by Laura Bianca
Da stiu , sunt constienta ca imi mai trebuiesc multe dar mai ales mai am mult de invatat in acest domeniu. Betanul l-am tinut intai in bol dar pentru ca mi-am dorit ca el sa fie fericit i-am facut rost de o casuta mai mare.Bine, am si trecut prin multe cu el, mi-a sarit din apa odata si l-am gasit dupa o ora pe covor, era uscat si nu am crezut ca o sa mai traiasca dar si-a revenit. Alta data s-a spart bolul cu tot cu peste in el si la fel am zis ca l-am pierdut...dupa aceea s-a imbolnavit cand l-am mutat in acvariul mare...si tot asa. Il iubesc mult si nu vreau sa pateasca ceva!Am avut neonii bagati cu el in acvariu. La inceput ii fugarea el, dupa care roata s-a intors...se duceau ei la el si il ciupeau de aripioare, si atunci i-am scos de la el nu am mai stat pe ganduri.Nu vreau sa mai bag nimic la beta, vreau sa stea linistit, sa nu-l mai stresez si nici rau la alti pesti nu vreau sa fac...
Multumesc, da si eu m-am potolit gata, oricum neonii i-am scos momentan din acvariu, as vrea sa ii dau, renunt la ei ca si-asa snt cam sfiosi in numar mic, stau numai in spatele pietrelor.
imi cer scuze...
ok, sunt din Braila si am 30 ani.
Si aici poze cu betanul meu...balaurul cum imi place sa ii zic...
Pun si poze, dar sa nu fiti pres severi cu mine, stiu ca arata de super incepator...asta e acvariul cu pestisori.
Va multumesc pentru raspunsuri! Intai o sa incerc cu fierberea sa vedem ce se intampla si daca tot mai ingalbeneste ...o sa bag carbune, dar nu prea stiu cum. Stiu ca sunt filtre care sunt prevazute si cu carbune dar al meu nu are.Se gasesc de cumparat probabil separat, nu?
Buna ziua,

Am in acvariu ( 27 l ) o buturuga de vita de vie pe care am cumparat-o de la un pet shop acum vreo 2 luni si care imi ingalbeneste apa mereu. Cand am cumparat-o mi s-a zis ca nu trebuie fiarta si ca o sa ingalbeneasca apa vreo 3,4 zile si ca tot in atatea zile o sa se lase la fund. Nici acum nu s-a incarcat de apa sa se lase la fund, dar cel mai tare ma deranjeaza ca imi ingalbeneste apa.
Ce pot sa fac sa rezolv problema?
In primul rand va multumesc pentru primire si...da ...ca orice incepator am tendinta sa suprapopulez acvariul. Am incercat sa bag neonii la betta dar nu au nici o sansa, ii fugareste incontinuu si stiu sigur ca o sa sfarseasca prin a-i manca, asa ca i-am scos.
Am o pompa de la Ocean Free M1 si filtru tot de la Ocean Free un BF 2 ptr acvarii de pana la 200 l zic ei dar nu prea as crede.O sa pregatesc si niste poze neaparat, poate le pun maine.
Buna, eu sunt noua pe aici si sunt noua si in ale acvaristicii. Am un acvariu de 27 l cu 6 zebre, 4 neoni ( am avut 6 dar doi mi-au murit ), 2 gupi masculi si un sanitar.
Si mai am un acvariu tot de vreo 27 l in care am un beta mascul.Am avut tendinta sa suprapopulez acvariul din dorinta de a avea cat mai multi pesti dar m-am potolit.
In acvariul cu betta nu am filtru dar in celalalt am pompa cu filtru burete.
In speranta ca voi gasi multe informatii aici care sa ma ajute , va doresc numai bine!

Forum Index » Profile for Laura Bianca » Messages posted by Laura Bianca
Go to: