[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: stefandumitru85
Forum Index » Profile for stefandumitru85 » Messages posted by stefandumitru85
Update pret anemona 300 lei
Se adauga si o anemona entacmeea verde, marime 20-25 cm hidratata, pret 400 lei
Valabil, 100 lei piatra mare
Update pret : 180 lei ambele pietre sau 130 lei cea mare si 50 lei cea mica
Poza
Salut,

Vand urmatoarele, preferabil doar pentru Bucuresti, detalii pe pm:
piatra (15 cm) plina cu zoa pali verzi, cred ca sunt aproape 100 polipi-150 lei
frag din acelasi coral impreuna cu 3-4 ciuperci rosii medii/mari, 80 lei
Pai dac? î?i era mila nu trebuia sa ii iei? Ai acvariu marin sau in ce i-ai pus?
Salut Sorin!
Eu am avut filtrare la vechiul acvariu de 160 litri doar cu o canistra eheim 2213 umpluta cu matrix. O perioada a mers bine, insa nu m-am tinut de schimburi de apa regulate si nu a mai mers asa cum trebuia. Cel mai sigur este cu sump daca exista posibilitatea, daca pastrezi canistra ar fi bine sa fie umpluta cu matrix.
puful acela pare burete...
Rezervat momentan, dac? nu se vinde voi reveni cu pm în ordinea primirii mesajelor.
Acvariul este cel din topicul de mai jos, au mai r?mas urm?toarele de mai jos. În cazul în care nu reu?esc sa il vand complet, se poate vinde ?i pe buc??i.
Acvariul are dimensiunile 100x40x40, fara sump ?i filtrare cu skimmer nac5e, exista o canistra eheim plina cu Matrix îns? nu mai are debit ?i este oprita..
Echipamente: iuminare cu lampa mars Aqua 80 cm, 300W, pompa valuri jebao wp25, instala?ie osmoza Aquailli cu cartu?e schimbate recent.
Vie?uitoare: doi clovni, doua stele de nisip, paguri.
Corali: xenia, gorgonia, palythoa, pocilophora, candy cane, ciuperci.
Piatra vie aproximativ 10 kg.
Pre? 2000 lei, pentru cine dore?te din echipamente/vie?uitoare pot transmite separat preturile.

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/33814.page
Rezervata momentan, se poate închide, mul?umesc pentru g?zduire.
Donez xenia cu ridicare din Bucure?ti, zona Arena na?ional?, Mega Mall.
S-a vândut, se poate închide, mul?umesc!
Schimb cu corali sau pe?ti?ori
270 lei
Donez ?i eu xenia, doar pentru Bucure?ti, e valabil pentru urm?toarele 24 ore, ulterior scap de ea.
De vanzare lampa Hagen Glo T5 2x39w cu doua neoane ati incluse, Blue plus ?i coral plus. Lampa are 90 cm, se extinde pana la 122 cm ?i are vechime un an. Pret 300 lei, se poate trimite si in provincie.
Update pre?: - 10%

Forum Index » Profile for stefandumitru85 » Messages posted by stefandumitru85
Go to: