Message |
|
Vand acvariu Juwel RIO 240L in stare perfecta complet echipat cu urmatoarele:
- Filtru extern JBL Cristal Profi e900, cicleaza 1500L/h
- capac cu 2 neoane de 38 wati 105 cm si optional se mai poate adauga inca unul.
- incalzitor Juwel
- pompa de aer Tetra
- mobilier
In acest moment se afla in acvariu 10 ciclide africane Malawi (8-10cm) si arata exact ca in poze.
Se mai ofera bonus si instalatia de CO2 din poze.
Se vinde deoarece ma mut si nu mai exista spatiu pentru el.
Pret total Fix : 990 RON
Multumesc.
|
 |
|
Vreau sa il iau cu chirie... cam cat timp crezi ca trebuie tinut sa isi indeplineasca misiunea  ??? ...
|
 |
|
Multumesc Leo ... GG daca e sa apara ma anunti ...inca mai caut !!!!
|
 |
|
Cumpar Tetraodoni .... cat mai repede posibil !!!
PS:Vreau sa scap de inflatia de melci din bazin 
|
 |
|
Silicon negru mai exista si DOW CORNING modelul 881 este cel mai bun posibil pt acvarii din cate am citit ... dezavantajul este ca nu prea se gaseste si este mai scump ~20$ tub
|
 |
|
up!...
|
 |
|
As vrea sa cumpar un bazin cam de 200 - 250L...
- sticla minim de 10mm, sa fie bine facut,... m-ar avantaja unul complet cu tot ce trebuie...
Astept oferte serioase.
|
 |
|
S-a rezolvat , poate fii inchis
|
 |
|
Donez 8 buc Herotilapia multispinosa (1 pereche care are 5-6cm si 6 buc care au 3-4cm)... http://www.ciklidi.com/ciklidi/herotilapia/ciklidi_herotilapia_multispinosa.shtml
|
 |
|
Ei tot timpu stateau in pesteri amenajate, ieseau doar cand nu era nimeni in camera, daca simteau vre-o miscare stateau acolo ascunsi nu i vedeeai deloc... ieri am scos absolut tot din bazin, plante , pietre...etc ... il las asa cateva zile sa i vad cum se comporta ...
|
 |
|
Sal, am o problema cu pesti mei (4 Herotilapia multispinosa), intr-un acvariu de 80L amenajat complet : filtru shark adv400, incalzitor scuba 150W, pompa de aer, substartul este numai din pietroaie ceva mai mici ca palma si fara plante naturale( daor 2 artificiale), am pus pesteri si ascunzatori etc.
Apa are PH 7 iar duritate GH 14.
Spuneti-mi ce sa le fac ca sunt foarte speriosi, cand ma apropii de acvariu se agita de zici ca sparg acvariul... pesti i am de vre-o 5-6 luni au cam 6-8 cm, cand i-am luat erau mai mici, de mancat, ies la mancare dar numai cand nu este cineva in camera, depun icre tot timpu si chiar au grija de pui... nush ce sa le fac sa le treaca sperieturile ...astept sfaturi....
|
 |
|
Bineinteles Koala , cum le stie el pe toate  , mai mult ca sigur astia sunt  , merci ... o sa pun poza cand nu o sa mai fie asa speriati  ...
|
 |
|
Momentan nu pot sa le fac poze ca stau foarte ascunsi si sunt foarte speriosi , cum intru in camera gata.. unu numai vad in bazin  ...
|
 |
|
Hmmm ... ar putea sa fie acela dar astia ai mei nu arata ca in poza aia, sunt galbui asa la culoare, dar momentan sunt cam decoloratzi si foarte speriosi, cred ca inca nu s-au obisnuit cu noua lor locuinta...
|
 |
|
Salut, mi-am cumparat azi din Obor 4 ciclide, randul dinspre fabrica de pompe Aversa  , pe undeva pe mijloc , seamana cu Cichlasoma Meeki, vanzatorul scrisese pe acvariu SALVINI , si erau 75.000 buc ,... stie cineva denumirea lor adevarata (stiintifica)???, pentru ca vreau sa ma documentez despre ei, sa stiu exact ce vor si ce nu... astept raspunsuri
|
 |
|