[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tonyve
Forum Index » Profile for tonyve » Messages posted by tonyve
dai inainte man ca de aia sunt asigurarile si ori cum sti foarte bine ce faci eu iti tin pumni
nu vreau sa ma contrazic cu nimeni dar daca il face din placaj(8mm) si il trateaza corespunzator ex:vopsit+izolator dur{solutie pt parchet}sau sadolin cel mai vechi capac al meu are 5 ani si este ok
eu la al meu am facut coltare de lemn 2mm si leam lipit de acvariu capacul lam facut di placaj de 8mm si lam vopsit negru +interiorul alb am mai facut si la prieteni si nu ave nici a problema din pvc mi se pare inesteti
buna diminata,referitor la galeata pt apa ar fi bine sa fie de plastic
a dat domnul sa il vad gata super
nu te supara stau pe rind sau toti odata?
testu e facut de la ineput si e ok,dar oare merge?
stiu ce sunt dar am o retinere de ai baga .Daca a folosit cineva si imi da sfaturii multumesc
bine ai venit si ape limpezi
buna in jur de60 ron metru patrat de6mm
Sau dat se poate inchide multmesc
bine ai venit
mersi
Vara asta am reusit sa modific acvariul:mobilier din lemn masiv facut de mine,filtru extern eheim2226 acvariu 120x45x45, incalzitor de substrat 25w,incalzitor 300w ,2 neoane 30w lam populat cu 10 pui discus(pastrez 6 restu ii schimb pe ramirezi)3 bucati siamensis .7 ancistri,2botia,4 cori
donez 2 pui discus discus numai in brasov
salut iti spun ca timplar ai grije cu suspendatul ca se unfla de la umezeala
salut frunzele de stejar trebuie sa fie uscate si oparite.Nu merita sa te complici cei de la jbl au frunze super am folosit si eu
salutare.In hornbach gasesti curatator de furtun
te salut tony. Colantul poti sa il tai cu cataru daca nu vin si te ajut ca stiu cum l-am lipit
salutare si bine ai venit.Renunta la carbune am patito si eu pe la inceput

Forum Index » Profile for tonyve » Messages posted by tonyve
Go to: