Message |
|
 dai inainte man ca de aia sunt asigurarile si ori cum sti foarte bine ce faci eu iti tin pumni
|
 |
|
nu vreau sa ma contrazic cu nimeni dar daca il face din placaj(8mm) si il trateaza corespunzator ex:vopsit+izolator dur{solutie pt parchet}sau sadolin cel mai vechi capac al meu are 5 ani si este ok
|
 |
|
eu la al meu am facut coltare de lemn 2mm si leam lipit de acvariu capacul lam facut di placaj de 8mm si lam vopsit negru +interiorul alb am mai facut si la prieteni si nu ave nici a problema din pvc mi se pare inesteti
|
 |
|
buna diminata,referitor la galeata pt apa ar fi bine sa fie de plastic
|
 |
|
 a dat domnul sa il vad gata super
|
 |
|
nu te supara stau pe rind sau toti odata?
|
 |
|
testu e facut de la ineput si e ok,dar oare merge?
|
 |
|
stiu ce sunt dar am o retinere de ai baga .Daca a folosit cineva si imi da sfaturii multumesc
|
 |
|
bine ai venit si ape limpezi
|
 |
|
buna in jur de60 ron metru patrat de6mm
|
 |
|
Sau dat se poate inchide multmesc
|
 |
|
bine ai venit
|
 |
|
mersi
|
 |
|
Vara asta am reusit sa modific acvariul:mobilier din lemn masiv facut de mine,filtru extern eheim2226 acvariu 120x45x45, incalzitor de substrat 25w,incalzitor 300w ,2 neoane 30w lam populat cu 10 pui discus(pastrez 6 restu ii schimb pe ramirezi)3 bucati siamensis .7 ancistri,2botia,4 cori
|
 |
|
donez 2 pui discus discus numai in brasov
|
 |
|
salut iti spun ca timplar ai grije cu suspendatul ca se unfla de la umezeala
|
 |
|
salut frunzele de stejar trebuie sa fie uscate si oparite.Nu merita sa te complici cei de la jbl au frunze super am folosit si eu
|
 |
|
salutare.In hornbach gasesti curatator de furtun
|
 |
|
 te salut tony. Colantul poti sa il tai cu cataru daca nu vin si te ajut ca stiu cum l-am lipit
|
 |
|
salutare si bine ai venit.Renunta la carbune am patito si eu pe la inceput
|
 |
|