[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vackyy
Forum Index » Profile for vackyy » Messages posted by vackyy
vackyy wrote:
xenon wrote:Buna!
Acvariul tau este decent,pana acum arata curat ceea ce e un lucru bun.Nu este de aquascaping,acolo posteaza doar baietii mari .Vrem si noi mai multe detalii despre bazin ca sa iti putem da sfaturi mai multe.

Ca dimensiuni este 80x30x30, echipamente filtru Aquael Fan 3 + incalzitor 200 w
pesti: 6 neoni, 6 tetrazoni si 10 molly + o planta care nu stiu cum numeste.

Planta se numeste elodea canadensis si face parte din categoria plantelor usor de intretinut!

mersi, am sa tin minte
xenon wrote:Buna!
Acvariul tau este decent,pana acum arata curat ceea ce e un lucru bun.Nu este de aquascaping,acolo posteaza doar baietii mari .Vrem si noi mai multe detalii despre bazin ca sa iti putem da sfaturi mai multe.

Ca dimensiuni este 80x30x30, echipamente filtru Aquael Fan 3 + incalzitor 200 w
pesti: 6 neoni, 6 tetrazoni si 10 molly + o planta care nu stiu cum numeste.
alber wrote:Imi pare rau ca te dezamagesc, dar acvariul tau mai are mult pana sa merite a ajunge la sectiunea Aquascaping. Asa ca a ajuns aici, la coltul incepatorului.
Iar pana incepem sa intram in amanunte, fa-ti asa cum se cuvine intrarea pe forum; "despre noi" e locul cel mai potrivit.

scuze
Salut,
Ma numesc Valentin , sunt din Rm-Sarat , am 26 de ani si acesta este primul meu acvariu http://www.youtube.com/watch?v=qLk_y3wDZBo&feature=share Astept pareri si sfaturi.
Astept pareri si sfaturi.
http://www.youtube.com/watch?v=qLk_y3wDZBo&feature=share

Forum Index » Profile for vackyy » Messages posted by vackyy
Go to: