[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: luciacrin
Forum Index » Profile for luciacrin » Messages posted by luciacrin

luciacrin wrote:Acvariu AquaPro 80 - set complet, include:

acvariu original dimensiuni: 80-35-45, grosime sticla 6mm
termostat Jager 50W
acoperire si iluminare 2*18W
filtru intern Eheim Aquaball 2208
termometru
decor castel stil mayas, zid, piatra naturala cu orificiu, pietris mic alb.

Acvariul este transparent, nu are autocolant lipit, si poate fi pozitionat cu vedere pe toate laturile. Nu are defecte, zgarieturi.

A fost cumparat in mai 2010 din Hornbach, este original (nu are componente artizanale, improvizate).

OFER GRATUIT locatarii acvariului: 2 scalari mari (1 tigrat, 1 argintiu cu portocaliu - vezi poza), 2 gurami mari, 2 sanitari geam mari, 9 neoni, 2 zebre.

Pret 419 RON negociabil.
vand acvariu
Acvariu AquaPro 80 - set complet, include:

termostat Jager 50W
termometru

Acvariul este transparent, nu are autocolant lipit, si poate fi pozitionat cu vedere pe toate laturile. Nu are defecte, zgarieturi.

A fost cumparat in mai 2010 din Hornbach, este original (nu are componente artizanale, improvizate).

OFER GRATUIT locatarii acvariului: 2 scalari mari (1 tigrat, 1 argintiu cu portocaliu - vezi poza), 2 gurami mari, 2 sanitari geam mari, 9 neoni, 2 zebre.

Pret 419 RON negociabil.

termostat Jager 50W
termometru

Pret 419 RON negociabil.
pe cel mare nu il mutam. schimbam apa in mijlocul sufrageriei . ma gandeam ca pe unul mai mic l-am putea muta la nevoie,
am un filtru intern eheim aquaball 2208, iluminare capac cu 2 neoane 18W
pietris natural

si ... cam atat pot da, ca restul nu am..

ciclul azotului .... limbaj strain pt mine, teoretic sotul trebuia sa se ocupe, ca el zice ca se pricepe, dar de asta nu l-am auzit vorbind ...
l-am pus la vanzare, in ideea de a lua unul mai mic ... caci ce spui tu cu schimbatul apei saptamanal 25-30% nu se va intampla ... aproape 2 ani am tot sperat ca se va ocupa omul de el cum trebuie, e deja al doilea acvariu pe care il neglijeaza desi si l-a dorit f tare ... si mi-e mila si de pesti, ca ala nu e mediu propice ... iar eu il luasem mare tocmai ca sa aiba si ei loc, sa nu stea inghesuiti intr-un borcan ...
aoleu!
acu m-am speriat
pai acvariu mare are 126 l, si acum mai are numai vreo 20 de locatari (2 scalari, 2 gurami, 2 zebre, ceva neoni, 2 sanitari mari). atat au mai ramas, eu refuzand sa mai cumpar pesti intrucat sotul (proprietarul acvariului) nu il curata. plante artificiale, tot in ideea ca cele adevarate murdaresc mai repede apa.
am tot luat si solutii etc... dar tot trebuie schimbata apa ... el o schimba cam 25% la cateva luni, ceea ce e prea putin, prea rar si se face o semi mlastina...
ma gandesc ca unul mai mic e mai usor de schimbat pt ca e mai putina apa (schimbarea astuia insemna balta pe parchet in jurul lui) si mai usor de transportat (pe asta Dzeu il ridica) ) si asa ar avea si el placerea de a avea pesti
ce imi scapa?
Anuntul este inca valabil!
PRET NEGOCIABIL! Astept oferte.
Multumesc

1.acvariu original dimensiuni: 80-35-45, grosime sticla 6mm
2.termostat Jager 50W
3.acoperire si iluminare 2*18W
4.filtru intern Eheim Aquaball 2208
5.termometru
6.decor castel stil mayas, zid, piatra naturala cu orificiu, pietris mic alb.

Pret 419 RON.
buna ziua
ma numesc lucia si traiesc pasiunea pentru acvarii mai mult prin intermediul sotului. el fiind acvaristul sef
avem un acvariu mare, din nefericire mai mare decat ne permitem (ca timp de intretinere) insa nu renuntam, o sa luam unul mai mic, nu de alta dar fiul nostru de 1 an sta toata ziua pe mobila uitandu-se la pesti.
o zi super tuturor!

Forum Index » Profile for luciacrin » Messages posted by luciacrin
Go to: