[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: steffitac
Forum Index » Profile for steffitac » Messages posted by steffitac
ii iau eu! te sun maine sa vedem cum facem!
Multumesc!
Mai e valabil?
Cu pestii mai mici (guppy, neon) cum se inteleg?
se poate inchide!
Multumesc
Salut,
Donez un aymonier ca cel din imagine.
Recomand cuiva care are pesti mari. Mie mi-a omorat deja 4 neoni si un xipho asa ca e pedepsit.
Doar in Bucuresti. Se poate ridica din zona Titulescu.
Salut,
Stiu, ca am dracena si in ghiveci si chiar ma miram ca se numeste la fel. Pe bonul de la maxipet asa scria si i-am intrebat cum se numeste si asa au zis. Arata asemanator, insa se vede clar ca e planta acvatica. O voi cauta zilele acestea, iar daca nu o gasesc pun o poza! Multumesc
Salut,
Multumesc de sfaturi. Intradevar xypho si viviparii sunt cei mai des intalniti, insa au culori vii si sunt mai rezistenti pentru inceput.
Momentan am doar pietris in acvariu. Voi astepta sa vad ulterior in functie de ce pesti si plante voi mai avea daca trebuie sa il schimb.
Am mai luat azi o planta mai mica (dracena) si o cioata. Poze voi incerca sa fac si sa pun zilele acestea.
Va ascult sfaturile si mai astept putin cu restul pestilor.
Multumesc!
Salut,
Sunt Stefan, din Bucuresti.
Din dorinta de a avea ceva vietati prin casa fara a dispune de foarte mult spatiu mi-am cumparat primul acvariu din Hornbach.
Are 60l si a venit cu filtru intern, incalzitor de 50w, termometru, neon de 15w in capac si ceva mai multe accesorii.
Am cumparat substrat din pietris cu granulatie de 2-3 mm si 3-4 mm (am pus aproximativ 8kg) si doua plante Ceratophyllum demersum momentan.
Am lasat acvariul la ciclat cu adaos de bacterii, plante, substrat si restul pentru o saptamana dupa care am bagat cativa pesti.
In prezent am: 2 corrydoras albi.
2 ancistrusi - de care cei din petshop mi-au spus ca nu cresc prea mari - dar din ce am vazut aici probabil ii voi schimba in curand.
2 xypho - mascul si femela
2 guppy - mascul si femela
5 neoni.

Am avut initial 6 neoni, insa unul din ei a disparut misterios fara nici o urma. Eu banuiesc femela de xypho care se pare ca ii cam fugareste, sau unul din ancistrus.
Ce parere aveti? As vrea sa mai iau 3-4 neoni rosii (insa astept sa descopar cauza misterioasa a disparitiei) si poate inca 2-3 guppy. Vor fi prea multi?
Voi reveni zilele acestea si cu poze, insa as vrea sa mai amenajez putin!

Forum Index » Profile for steffitac » Messages posted by steffitac
Go to: