[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: opincarul
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Aveti grija cum va faceti planurile, ca daca muriti va vand nevestele echipamentele la pret de donatii
Dr Nano wrote:
Humbert wrote:Denitrificarea e un fel de fata morgana a acvaristicii :-))
La un acvariu mic ca al tau cea mai buna denitrificare e schimbul de apa.

Nu visam la 100% denitrificare dar macar un 50% daca se poate.

Daca din 20 de litri de apa schimbi 10-12, vei reusi mult mai multe decat vei fi reusit cu un strat gros de substrat. Mai ales la apa dulce
Pentru putin! Daca te bagi la tinut insecte acasa, cumpara de pe acum cutii. Greierii au nevoie de cutii inalte si put ca la balamuc, motiv pentru care nu-i recomand.
Poti sa cresti lejer dubia, hisseri, craniferi, larve superworm. Asta cresc si eu pentru soparle
Incearca sa cauti NLS.
Cat despre hrana din natura, las-o balta, insectele de pe camp sunt pline de substante toxice la care au dobandit imunitate in timp, ca specie. Pejtii, nu.
Daca vrei sa te apuci de crescut greieri si alte insecte mari, vorbeste cu doamna de aici: https://www.olx.ro/d/oferta/vand-hrana-vie-pentru-reptile-tarantule-pasari-si-diverse-mamifere-IDbn9o5.html

@dinu, omori toti panda rosii cand scrii cu diacritice
Ia Tidal si nu vei fi dezamagit! A trebuit sa renunt la sump si am luat un Tidal 55 de care sunt foarte multumit
@alinutz80, am avut ambele specii. Crede-ma, mananca plante si pesti la orice varsta
Cred ca e catre Procambarus alleni.
Oricum, atentia la el, ca baga la greu plante si pesti, mai ales noaptea, cand fraierii dorm.
Pe vremea cand aveam raci, ii tineam satui cu piept de pui fiert fara condimente si sare
Frumi, ai nevoie de niste ajutor? Te pot ajuta cu o palinca, niste vin.... Totul pentru idei, numa' pentru idei
alinutz80 wrote: Frunze de stejar n am incercat inca.
Am mai folosit si ceai de rooibos, dar tot asa nu mi e la indemana sa tot fac ceai saptamanal. ..

Prin 2013 am primit un pont de la Varol cu ceai de scoarta de stejar de la plafar. Killi pe care-i aveam atunci iubeau apa cu scoarta de stejar si aveam 8 acvarii.
Poti incerca si asa
bamse_il wrote:Da nu are tentacule, e clar Favia, o mica teapa marca Coralis

Probabil ca nu stiu ce vand
Data viitoare cumpara de la un acvarist, e mai simplu
Nu stiu ce asteapta altii, dar eu vreau sa vad cum arata piatra cu corali pe ea

Am vazut bazinul live, foarte frumos lucrat!
A fost primul link ce mi-a aparut in cale. Se descurca colegul sa caute ceva potrivit pentru bazinul sau
https://aquatia.ro/products/seachem-tidal-55?_pos=3&_sid=6885dcc1b&_ss=r?variant=41557415395526

Pretul filtrului nu e chiar atat de mare. Debitul se regleaza usor, vine la pachet cu burete si un saculet cu Matrix, te anunta cand trebuie sa cureti buretele.......
Si unde este acest depozit, printule?
https://www.saltwateraquariumblog.com/vermetid-snails-destructive-pests/
Un acvariu asemanator (60*45*45) am avut pe pad de 5mm. Mai mult de atat, padul era facut dintr-o bucata de 30 si un rest. Asa l-a avut cel de la care l-am luat, asa l-am folosit si eu 2 ani.
Baieti, am ~25 de litri de alcool izopropilic de puritate certificata 99,99% si inca vreo 10 de solvent tehnic (combinatie de alcooli). Stati cuminti ca mi-am blindat ficatul in ultimii 2 ani
Bayek wrote:6 doze pe stomacul gol? Ca conteaza…

Dupa prima inghititura nu mai ai stomacul gol
Pentru mai multe sfaturi de betiv, contactati-ma in privat
Daca nu am acvariul in aceeasi camera in care dorm se pune ca lasam pompele la acelasi debit, atunci cand le aveam??
Am avut Coral Box QP5 si Jebao SOW4
Colegul @Liv stie ceva, dar informatia e partial gresita: nu plante, ci macro alge se cresc in refugiu, display, sump.....

Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Go to: