[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Chanel89
Forum Index » Profile for Chanel89 » Messages posted by Chanel89
Ms mult . . .. .asa am sa fac . . . am sa donez si scalarii si tetrazonii pana o sa-mi iau un acvariu mai mare. . . .si o sa-mi iau niste guppy . . . . cu toate ca nu prea imi plac . . .dar nah . . ata ete. . . .
in concluzie tre sa scap de tetrazoni. si cu scalarii ce pesti se intzeleg? trebuie sa iau pesti calmi? mie imi plac pestii care fac miscare . . . ms pt sfaturi oricum.
am facut ciclarea ca lumea. . . .apa e limpede ca lacrima. . . .am intrebat-o pe aia de la petshop si au zis ca sunt combatibil scalarii cu tetrazonii . . .acum nu stiu ce sa fac? tetrazonii cu ce alti pesti se inteleg? sa stiu ce sa iau daca scap de scalari! dar si scalarii imi plac mult. (
am 2 Scalari , 2 sanitari , si 2 tetrazoni . .. . . Azi au inceput tertazonii de dim sa faca urat. Mai ca mia omorat un scalar. l-am scos din apa si l-am pus intr-un borcan. merge umpic haotic. ce sa fac? sunt foarte teritoriali tetrazoni . . . am cateva zile de cand i-am cumparat! si femela mi se pare ca are umpic de burta! poate tre sa depuna nu tsiu. ce sa fac cu scalarul sau cu tetrazonii?
ok. ms alex si restul! schimbul e apa regulat! si tre sa cumpar cv bacterii! O rezolv eu pana la urma! si cand fac un acvariu frumos promit sa va pun o poza!
scuze! 100 ml are sticluta! ) am pus cam 30 ml! sa mor eu cate prostii fac!acum mi-am dat seama! offff !!! cu capu asta se al meu! spuneti-mi ce sa fac? sa o iau de la capat?
app . am luat o sticluta de tera Aqua . . .La recomandarea vanzatoarei! am pus cam 300 ml si tot degeaba! pe sticla scrie sa pun 2,5 ml la 10 l apa! sa mai pun? acvariul meu cred ca e de 30 sau 35 de l
poi cu pestii ce sa fac acum? stau undeva la 20 km de oras! nu am la cine sa-i dau sau cui sa-i las! Sa mai fac schimb de apa sau sa o las asa? zi-mi tu, te rog! Zi-mi ca la prosti! ca acum sunt in postura de prost ca nou client in acvaristica! zi-mi fa aia si aia! Nu am pe nimeni care sa mai aiba acvariu! :s
bn bn. si eu care ma gandeam ca vii cu sfatul! scuze!
http://leinad.sunphoto.ro/poze_cu_mn/13155206 Aici e acvariul . .. nu e prea clar!
http://leinad.sunphoto.ro/poze_cu_mn/13155197 si aici e scalaul mort! mai am unul alb cu dungi negre!
am citit articolele! Sa intzeleg ca nu tre sa fac schibul de apa asa de des? mingile sunt din plastic! Nu sunt pline! sunt minchi formate din romburi de plastic si pestii pot intra si iesi din ele! asi pune 2 poze sa vedetzi dar nu stiu cum!Nu am nici un prieten cu acvariu! m-am interesat la o farmacie veterinara! De acolo am vrut sa mai iau 2 pesti dar m-a sfatuit Vanzatoarea sa nu mai iau nici un peste deocamdata! i-am explicat problema mea!
Ajutatzi-ma si pe mn va rog! am un acvariu de 30-40l cred. . . Am bagat pietris , pompa de aier cu burete de filtrare si incalzitor! am luat 2 sanitari si 2 scalari!unul dintre scalari mia murit! am acvariul de vreo saptamana! nu am plante in el! am 2 mingiutze din plastit pe unde se joaca pestii! nu sunt cumparate! Apa este incetzosata! am facut schimb de apa o data la 2 zile sau chear la o zi!cand am vazut ca apa e prea neclara!apa o tzin la pastart min 24 sau 48 de ore! m-am panicat cu apa!ca incepator!de asta am schimbat asa des!de schimbat am schimbat cam 30%!am luat si solutzie pt pus in apa! si tot degeaba!nu este foarte incetzosata!dar mie nu-mi place pt ca nu este clara ca in alte acvarii! am dat atatea detalii pt ca stiu ca voi vretzi sa stitzi cat mai multe! ce sa fac?

Forum Index » Profile for Chanel89 » Messages posted by Chanel89
Go to: