[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: orly
Forum Index » Profile for orly » Messages posted by orly
Dar ce neoane utilizati ? Chiar m-ati facut curios caci si eu am un acvariu identic la dimensiuni si nu reusesc sa pun decat tuburi de T8 15 W (438 mm ) respectiv Osram Fluora si Osram 865
Si eu am melci in acvariu . Atat Pomaceea cat si pe cei invazivi , dar pana in momentul de fata nu am intampinat probleme cu ei.
Eeeeeeeee asa da !
Bine ai venit !
Cum a spus si @Dolly
T8 osram fluora si T8 865 restul dupa aceea
Incearca si la Hornbach Berceni
In primul rand un calduros "Bine ai revenit "
De restul ne vom ocupa noi sa aflam pe parcurs
Bine ai venit !
Ape limpezi si pesti sanatosi .
Un mic sfat treci si tu la un acvariu mai mare , asta daca nu vrei sa te desparti sau sa chinui pestisorii
Bine ai venit !
Ape limpezi si pesti sanatosi .
Dar cum au scris si colegii mei anterior "scoate plasticul din acvariu " si inlocuieste-l cu ceva natural , iar din cate am observat cochilia aceea de melc chiar nu-si are loc in acvariul tau
A sosit momentul ca sa va delectez si cu ceva poze :
Asa arata astazi de dimineata
http://img109.imageshack.us/gal.php?g=img0854e.jpg
Si asa arata acum
http://img46.imageshack.us/gal.php?g=img0856x.jpg
Eu unu , nu am reusit pana acum sa-l dau jos. A reusit cineva?
Multe multumiri
Se vor hrani cu nutrientii din apa .
uite aici un link util si totodata si un ghid foarte bun http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/5623.page
Ma refer la catalog.
Un exemplu Anubias nana bonsai , riccia si java moss sau orice tip de moss.
Lista poate continua , dar mai bine intra si tu la plante , vezi ce ti-ar place si este compatibil cu proprietatile apei si a luminii din acvariul tau. Tot acolo sau cautand pe Google poti sa descoperi mult mai multe plante.
se pot prinde si plante pe respectivul lemn ( buturuga ) , folosind ata de pescuit (guta) sau ata clasica dar la cea din urma va trebuii sa verifici periodic legatura.
Acum depinde si ce plante vrei sa prinzi pe respectiva buturuga .
Salut si bine ai venit printre noi.
Poti da mai multe detalii referitoare la transportul filtrului din vechea locatie pana la destinatie ?
Adica filtrul a fost transportat uscat sau in ceva apa luata din respectivul acvariu ?
Te intreb acest lucru caci ma tem ca tu sa fi compromis coloniile de bacterii si atunci va aparea fenomenul "ciclul azotului " , cu alte cuvinte un nou inceput.
Rog sa ma corectati daca gresesc
Melcisorii s-au dat , in consecinta se poate inchide.
Multumesc.
Asa cum spune si titlul donez 5 melci pomaceea de aproximativ 2 cm / buc.
Astept PM sau sunati la 0722.731.565. Stefan
Bine ai venit .

Forum Index » Profile for orly » Messages posted by orly
Go to: