Message |
|
30 lei pachetul fara anubias.
|
 |
|
Toate 6 cu 80 lei.
|
 |
|
Vand un pachet de plante forumat din:
- 15 fire cam de 20 cm de Rotala rotundifolia
- 10 tufe de Hygrophila difformis
- 1 echinodorus cordifolius 5-6 frunze
- 3 fire Hygrophila polysperma
- 3 fire cam de 15 cm de BACOPA LANIGERA
- 1 Cryptocoryne wendtii brown
- 4 randuri de aprox 10 cm de marsilea hirsuta
- un ghem de 5x5 cm de jawa moss
- 1 anubias barteri cu 6-7 frunze
Pret: 35 lei
Se ridica din zona Cora Militari. Nu trimit decat prin curier cu plata ramburs sau in avans.
|
 |
|
Vand echipe de cate 20 creveti Red Cherry cu pretul de 15 lei. Disponibili cam 150 momentan. Crevetii au dimensiuni diferite (in functie de cum ii prind) dar nu sunt exemplare mai mici de 1 cm.
Se ridica din zona Cora Militari.
|
 |
|
Update
|
 |
|
Salut vand 1 planta prinsa de o mica buturuga cu 25 lei, si alte 5 plante anubias barteri cu cate 15 lei planta.
Se ridica din zona Cora Militari.
|
 |
|
Am gasit.
Se poate inchide. Multumesc.
|
 |
|
Salut,
Vand 100 creveti RCs de diferite marimi (aprox 1 cm) cu 90 lei.
Se ridica din zona Cora Militari, benzinaria Lukoil.
|
 |
|
Trebuie sa aiba minim 4 hraniri/zi iar cantitatea sa fie reglabila.
Astept oferte la ymess: Allex21ro, aici, sau 0724303541.
Multumesc.
|
 |
|
Salut. Filtrul s-a vandut. Telefonul e in general deschis si are activata functia de apel in asteptare...
Va rog inchideti topicul.
|
 |
|
Salut,
Vand un filtru tetratec ex1200. Este cumparat de la animax si mai are garantie pana pe 17 ianuarie 2011. Functioneaza perfect, silentios, nu curge. Estetic are niste semne iar in zona butonului de amorsare are niste zgarieturi deoarece obisnuia sa se blocheze(si trebuia sa ridic butonul cu surubelnita) , problema a fost rezolvata in garantie prin inlocuirea pompei. Este complet, vine cu ambalajul original, furtune, tevi, instructiuni, factura, garantie...etc.
Vine cu materialul filtrant original , niste vata perlon nefolosita si aprox 2 litri de siporax nefolositi.
Pret 300 lei
Se ridica din zona Cora Militari. Prefer sa gasesc un cumparator din Bucuresti , dar as putea trimite numai prin curier.
|
 |
|
Ma crezi daca iti spun ca nu eu l-am mutat aici dupa ce a fost mutat la Aquascaping? Care ar fi sectiunea aia la care faci referire?
|
 |
|
Noi locatari:

Cam asa arata acvariul mic:
Si o poza de la masa:

|
 |
|
O poza si cu acvariul mic.
|
 |
|
Am eu una intr-un acvariu cu discusi si fara co2 si cu temperatura de 29-30 grade si spre uimirea mea se dezvolta ok.
|
 |
|
S-au dat ambele. Se poate inchide.
|
 |
|
|
 |
|
Salut,
-Vand un Nymphaea lotus matur . Prima poza este de astazi iar a2a e cum ar arata daca are lumina corespunzatoare in urmatoarele 2-3 saptamani.

25 lei
-Vand Echinodorus Cordifolius matur
25 lei
Se ridica din zona Cora Militari, sau trimit in tara prin curier sau posta romana cu plata in avans.
|
 |
|
S-a vandut. Se poate inchide.
|
 |
|
Vand un Nymphaea lotus matur cu vreo 20 frunze din care majoritatea sunt la suprafata.
Ocazional arata cam asa:
Pret: 25 lei
Se ridica din zona Cora Militari. Nu trimit in tara decat prin curier.
|
 |
|