[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Allex1
Forum Index » Profile for Allex1 » Messages posted by Allex1
E un acvariu clasic de 200l si anume 100x40x50
Salut,
Pentru ca am fost "urecheat" am decis sa fac un topic de prezentare:

Sunt Alex, stau in Militari (Lujerului) si am un acvariu de 200l de 2 ani care este plantat mediu.
Pesti :
-4 discusi
-1 pereche scalari
-2 botii
-4 corydoras mici
Temperatura apei este cam de 30-31 grade , iar ca hrana am larve rosii, artemia salina congelata, tetra diskus si mixtura.

Pentru plante folosesc:
-folosesc substrat aquabasis si pietris normal .
-feropol, pps-pro, bomba co2, easy carbo
-schimb cam 50 l de apa la 3,4 zile
-am o lampa cu 4 neoane 865 osram de 39w

Mai am un acvariu cub plantat cu creveti si rasbore si unul steril cu 10 pui de discus leopard.
Cam asa arata acvariul mare:
imageimageimageimageimage

P.S. Ca si critica mie unul mi se pare foarte limitata functia search a forumului, nereusind sa gasesc optiunea cu care caut mesajele unui user.
P.S.2 Nu prea am postat pe acest forum deoarece stau mai mult pe forumurile de discusi. Sorry!
Salut. Vreau eu resun-ul de 700l/h si eventual si o pompa de aer resun.Da-mi te rog un nr de tel pe pm si te sun maine. Thx!
E din sticla de 8mm, e lipit cu silicon negru , are termometru aplicat .
L-am cumparat de curand ca acvariu carantina/pui dar nu-mi incape unde am vrut sa-l pozitionez asa ca ma voi orienta spre alte dimensiuni.
image

Pret: 50 lei Contact aici, pm, ymess: Allex21ro sau 0724303541
Se ridica din zona Cora Lujerului.
Salut,
Exista cineva pe forum care se ocupa de bricolarea capacelor de acvariu?
Ma intereseaza un capac pt. un acvariu de 200l 100x40 cred (inca nu l-am cumparat). Imi poate face cineva din Bucuresti asa ceva si la ce pret s-ar ridica toata distractia? Doresc sa pot sa deschid un sertar al capacului si sa pot monta 2 neoane de aprox 90 cm pe acest capac.

contact ymess: allex21ro sau 0724303541

Va multumesc anticipat!
Daca este cineva interesat, il schimb pe cativa neoni , femele guppy sau rasbora dar cu conditia ca cel care il ia sa aiba un acvariu spatios.
Salut, donez in jur de 10 pomaceea, pui, au cam 1 luna. Ii donez deoarece mi-au aparut cam 30-40 de nou nascuti in acvariu de la un cocon de pe capacul acvariului.

Se pot ridica din zona Lujerului Militari.
ymess: Allex21ro
0724303541

Se pot vedea si nou nascutii in poza...
image
Salut,
iau si eu un set pt T5. Te sun maine probabil...
Thx!
Vand un scalar matur ,cel din poza.
Il vand cu parere de rau deoarece l-am luat la inceput si acum imi dau seama ca nu are loc in acvariu (54 l din care vreo 45 cu apa) si a inceput sa atace guppy ... si nu vreau sa-mi chinui pestii.
Vreau pe el fix 10 lei (atat am dat si eu pe el acum 1 saptamana).

image

tel : 0728203489

Forum Index » Profile for Allex1 » Messages posted by Allex1
Go to: