[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: laurentiuvl
Forum Index » Profile for laurentiuvl » Messages posted by laurentiuvl
ok,vorbim/daca am drum la bucuresti poate ti l aduc personal
pt gabi>pretul la racitor nu mai scade[e ca si nou]nu ma grabesc sa il dau
coralis/piata moghioros/
l am cumparat din bucuresti de la coralis/functioneza perfect/daca il vrei suna ma sa vb
pretul a scazut la 800ron
nu se poate inchide
se poate inchide
am renuntat la 4*39w si la co2/acum merg pe iluminarea de la juwel 2*54w ,aspir substratul cam la o sapt cu un aspirator eheim[fb],temp apei o tin la 25'cu ajut unui chiller hailea/acv este plantat masiv si totul este f ok/mentionez ca fara co2 ritmul de crestere al plantelor este mai lent
sa inteleg ca mi dai dupa ce ti depun?sau ai puii deja?am putea sa ne auzim la un tel 0747908866 sa vb da mi un sms ceva
pai da mi un bip sau suna ma sa vedem cum facem
o vreau daca o mai ai[poti sa mi dai un bep la nr asta 0747908866 sa stabilim cum facem
am crezut ca e de la un acvariu juwel rio 180[de 1m lungime] si credeam ca ai si capacele care se prind de lampa
vreau eu lampa daca ai sa mi dai si capacele de la ea /
POT SA VIN SA I IAU /SA NU FIE MAI MARI DE 1AN/PREFERABIL AR FI SA FIE MICUTI
lampa sa vandut
poti sa dai un search pe google"skimer eheim 3535" si se poate vedea este la fel
testele de apa sant ok deocamdata le am facut/pietrisul eu il aspiram saptamanal la vechiul acv si chiar nu am avut probleme majore cu algele/deci sa nu aspir substratul deocamdata/asa ma gandeam si eu,probabil as lungii perioada formarii nitrobacter[ciclarea]
am un acvariu f bine plantat de 400l in care am 5 sae,4ancistrus/intrebare;in perioada ciclarii la ce interval se vor face schimburile de apa?dar aspirarea pietrisului?[acvariu are 5 zile de la noul setup]dac binevoiti a mi raspunde
are 4 reflectoare in forma de u/cei interesati ma puteti contacta la 0747908866
vand skimmer eheim 3535 nou nout pretul 80ron

Forum Index » Profile for laurentiuvl » Messages posted by laurentiuvl
Go to: