Message |
|
ok,vorbim/daca am drum la bucuresti poate ti l aduc personal
|
 |
|
pt gabi>pretul la racitor nu mai scade[e ca si nou]nu ma grabesc sa il dau
|
 |
|
coralis/piata moghioros/
|
 |
|
l am cumparat din bucuresti de la coralis/functioneza perfect/daca il vrei suna ma sa vb
|
 |
|
pretul a scazut la 800ron
|
 |
|
nu se poate inchide
|
 |
|
se poate inchide
|
 |
|
am renuntat la 4*39w si la co2/acum merg pe iluminarea de la juwel 2*54w ,aspir substratul cam la o sapt cu un aspirator eheim[fb],temp apei o tin la 25'cu ajut unui chiller hailea/acv este plantat masiv si totul este f ok/mentionez ca fara co2 ritmul de crestere al plantelor este mai lent
|
 |
|
sa inteleg ca mi dai dupa ce ti depun?sau ai puii deja?am putea sa ne auzim la un tel 0747908866 sa vb da mi un sms ceva
|
 |
|
pai da mi un bip sau suna ma sa vedem cum facem
|
 |
|
o vreau daca o mai ai[poti sa mi dai un bep la nr asta 0747908866 sa stabilim cum facem
|
 |
|
am crezut ca e de la un acvariu juwel rio 180[de 1m lungime] si credeam ca ai si capacele care se prind de lampa
|
 |
|
vreau eu lampa daca ai sa mi dai si capacele de la ea /
|
 |
|
POT SA VIN SA I IAU /SA NU FIE MAI MARI DE 1AN/PREFERABIL AR FI SA FIE MICUTI
|
 |
|
lampa sa vandut
|
 |
|
poti sa dai un search pe google"skimer eheim 3535" si se poate vedea este la fel
|
 |
|
testele de apa sant ok deocamdata le am facut/pietrisul eu il aspiram saptamanal la vechiul acv si chiar nu am avut probleme majore cu algele/deci sa nu aspir substratul deocamdata/asa ma gandeam si eu,probabil as lungii perioada formarii nitrobacter[ciclarea]
|
 |
|
am un acvariu f bine plantat de 400l in care am 5 sae,4ancistrus/intrebare;in perioada ciclarii la ce interval se vor face schimburile de apa?dar aspirarea pietrisului?[acvariu are 5 zile de la noul setup]dac binevoiti a mi raspunde
|
 |
|
are 4 reflectoare in forma de u/cei interesati ma puteti contacta la 0747908866
|
 |
|
vand skimmer eheim 3535 nou nout pretul 80ron
|
 |
|