[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: laurentiuvl
Forum Index » Profile for laurentiuvl » Messages posted by laurentiuvl
da le dau si fara butelie.[inst de co2+reactor Tornado cu pawerhed+dif ceramic aaquatic nature nou+butelia originala ce se da la set,o butelie micuta de 80g]=6mil/numai instalatia ma costat 769,60 fara reactor dif ceramic si adaptorul pt butelie[piulita aceea]
reductorul de presiune este cu electrovalva tot aquatic nature[am uitat sa precizez!!
rectific;butelia are 4,65kg/2,70l/a fost fab in 12/07 si e garantata pana n 2017[va spun ce scrie pe butelie ca nu stiam exact]
racitorul ma costat 13mil si as vrea sa l dau /l am avut montat la un acvariu de 180l /acum mi am luat un acvariu de 400l si sigur nu face fata ,am inteles ca merge itre 100 si 300l
butelia este plina iar instalatia ,reductorul de presiune si toate cele de mai sus le am pus la loc in cutii asa cum le am cumparat
se poate inchide
racitorul are garantie 2ani
pai se poate da un search pe google>lampa iluminat blau aquaristic t5ho,4*39w si se pot vedea acolo poze/
vand lampa blau acvaristc T5HO 4*39W/dimensiuni;95*25*5/ 2cullere/tuburile sant tot blau aquaristic;2 de6500k,1 de 10000k,si un extreme colour/este din aluminiu/contine si cablurile pt a putea fi montata suspendat/folosita vre o 4 luni/pretul 600ron
vand chiller hailea 130a/l am folosit o luna/motivul vazarii-un acvariu de 400l la care nu face fata/pretul 950ron,rel la tel 0747908866
vand instalatie co2 Aquatic Nature professional+butelie2kg+reactor aquatic nature tornado,reactorul este cu pawerhed 450l/h ,difuzor cerami aceiasi firma ,numarator bule,valva anti retur,furtun[instalatia a fost folosita 4luni]pretul este de 800ron/nr tel 0747908866
sa rezolvat se poate inchide
se poate inchide multumesc
frunzele afectate le indepartezi treptat nu deodata,aspira pietrisul 1/sapt,schimburi de apa 15-20%la 3zile,cu fertilizare fa auza 1sapt apoi incepi sa fertilizezi in prima sapt un sfert din cat spune prospectul /a2a sapt jum din cat ar trebui si in a3a poti sa pui cat spune prospectul,bineinteles facand teste de fe .
taie frunzele afectate,fa schimburi de apa la 3zile si la echinodorus ai lipsa de fe ,poti sa folosesti jbl7bals ,sant niste bilute le pui la radacina ,fara fertilizare lichida pana se rezolva.la mine a mers,succes!
acvariul nu are zgarieturi sau imperfectiuni,pret 250ron nediscutabil
capacul sa vandut mai ramane acvariul 200ron nediscutabil
Capacul si filtrul eheim s au vandut.se poate inchide,multumesc
sa vandut se poate inchide
seductiv;pai daca vrei eu ti l opresc,da mi un raspuns sigur ca sa stiu ce sa fac ca poate il mai vrea cineva

Forum Index » Profile for laurentiuvl » Messages posted by laurentiuvl
Go to: