Message |
|
Am zis ca-l prind de scoici busteni pietre_daca se va inmulti!
|
 |
|
da,o sa incerc,are radacini micute care se agata de pietre chestii
|
 |
|
Buna ziua,am cumparat muschii de genu java moss,acesta se va prinde si de pietrisul de pe fundul avariului?momentan e prins de doua pietre cu o sfoara subtire.Sfat va rog!
P.s. pietrele sunt bagate in pietris.
Sfoara va putrezi iar muschiul va avea timp sa-si faca radacini.
|
 |
|
Bafta!si sa nu uiti 1 mascul guppy la 2-3 femele guppy
|
 |
|
Bv,si ce sa-ti fac,eu am zis ca poate asculta orice idee,care i se pare lui mai buna.
|
 |
|
Ionute sunt 2 pareri diferite,pe care o vrei sa o asculti !daca vrei pe a lui bine,daca o asculti pe a mea iarasi bine.
|
 |
|
Iarasi ne contrazicem...
|
 |
|
Lol,am citit ca daca inoata liber ,de sus in jos usor sunt fericiti si se joaca cu reflexia lor,si cei de la petshop au comfirmat,carasi inoata cum vor ei ,cand i-au un peste eu ma documentez,eu zic ca poti sa-ti cumperi Ionut.
|
 |
|
????la mine se simt foarte bine,inoata se joaca intre ei,urmaresc reflexia din geam ,lol!
|
 |
|
Un mascul guppy la 2-3 femele,deoarece acesta le oboseste ,le streseaza daca le alearga prea mult,asa are 3 si trebuie sa le curteze pe toate pe rand,
|
 |
|
Neoni trebuie sa iei vreo 5-7 casa se vada bine in banc,eu am 2 ca nu am dorit sa am mai multi.
|
 |
|
Succes!
|
 |
|
Bafta!
|
 |
|
Care îi am acuma
|
 |
|
Inainte am avut 4-5 carasi.dar au murit de batranete,astia sunt mai tineri,astia 2.
|
 |
|
Pai 2 carasi 3 xifo,3 molly,4 guppy,2 sanitari unul de geam altul care curata nisipul,2 neoni,4 gurami, si cam atat.
|
 |
|
Aproape 100
|
 |
|
Mare pacat!
|
 |
|
Am luat un mascul Molly azi care inoata ciudat,femelele incearca si poate sa le curteze.Un sfat?poate probleme cu vezica inotatoare?
nu merge sa pun video depaseste limita de kb.Inoata cu botul un pic mai ridicat.
|
 |
|
Ms
|
 |
|