[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Tomk
Forum Index » Profile for Tomk » Messages posted by Tomk
O femela a inceput sa nasca azi dimineata icre in acvariul comun si am mutat-o in maternitate unde a scos 2 pui si inca cateva icre,dupa am scos-o.Vazand ca mai am o femela bortoasa am pus-o si pe ea in matermitate,in timp ce am plecat cu catelul afara ea a nascut,cand am ajuns acasa am vazut 4 pui (am stat 2 ore cu catelul afara) dupa ce am sesizat ca are burta mica am scos-o,deci am vreo 24-26 de pui
Buna!,gestatia la vivipari este intre 30-35de zile,Plante:Cabomba,Cryptocoryne becketti,Egeria densa,,Eleocharis acicularis,Vallisneria americana sunt o gramada de varietati de plante.Carasii mei care ii aveam nu mancau niciun fel de plante.Cred ca acvariul este suprapopulat,din cate am inteles eu de la uni membri carasul are nevoie de 40 litri + ceilalti pesti care populeaza si ei asa ca minimul ar fi un caras si alti 6-8 pesti presupun eu.Lumina la pesti poti sa o lasi aprinsa ziua iar seara sa o stingi.
Pot sa le dau fulgi maruntiti bine de la Tetra?cu vitamine ?
Vreo 15-20 de pui guppy s-au nascut astazi ,sper ca se vede in poze,femela era pusa in maternitate de azi dimineata.yey
Mai am o femela mica ca ea si incepe sa aiba si ea burtica.si mai e una despre care am facut topic,aia care curteaza toti pestii din acvariu.q
Am zis ca e unu din pui,am pus-o de 2 sapt.in acvariu
Aceasta este femela mea,nu bagati de seama planta rosie,este decor
Am o femela guppy mai ciudata,este matura.A inceput sa curteze toti pesti din acvariu din toate speciile pe care le am.Baietii guppy am vreo doi.Dar nu stiu ce are femela aceasta,nu mi sa intamplat pana acum.
Inseamna ca e harnica,eu stau de 3 sapt cu o femele gestanta si inca nimic.
Nu m-am *
Da ,nu mai gandit la asta,defapt am uitat ca ele nu nasc noaptea fiindca dorm.Ms din nou smilie
Dar daca naste noaptea stau sa caut pui daca mai sunt vii prin acvariu dimineata?trebuie prevenita acesta problema cumva,se zice ca 90% nasc dimineata
Aha,ms
Nu prea am plante de suprafata,nu au unde sa se ascunda,asa ca am pus-o intr-un borcan cu filtru care baga doar aer,borcan de 35 cm urias,si plante de supraf cate am .e bine?am acoperit-o cu un prosop ceva.
Au trait din 35 doar 15 !
Am pus-o in maternitate,era fugarita de ceilalti,sper sa nasca !Multumesc pt. Sfaturile de mai sus.!
Multumesc din nou!
Am un mascul galben batranel ,2 ani jumatate cred si unul tanar 2-3 luni care e nou luat.Am si o femela care curteaza e cam ciudata si inca o femela de guppy normala in rest specii ca xifo,molly si alti 2 sanitari + 2neoni.
Si mie mi-au depus scalarii si erau tot ca niste bile mici albe.La mine erau depuse pe niste pietre.
Mai exact cand ar trebui sa nasca,daca sta mai mult in coltul stang al acvariului si mai coboara in plante?sa o pun in maternitate sau in alt acvariu ?

Forum Index » Profile for Tomk » Messages posted by Tomk
Go to: