Message |
|
Vand Christmas moss 8 ron pot 10x10 .
|
 |
|
Vand blyxa -2 lei planta
Pot christmas moss 5x5 - 5 lei pot.
Pentru contact folositi PM
|
 |
|
Vand balasturi electronice pt neoane, 40 W, 50-60 Hz, 0,167 A, factor de putere 0,95
ultimele 2 buc, 10 ron/buc
|
 |
|
Cumpar melci maidanezi si/sau melci de substrat (papa pentru anatoma helena) . Astept oferte pe PM.
|
 |
|
Vand Endleri Black Bar clasa N, pestii sunt crescuti cu artemia proaspat eclozata pana la varsta de aproximativ 2 luni, apoi cu artemia congelata .
Pentru cine e interesat trimit poze pe mail.
pret: 4 ron/buc (scade in functie de cati se vand)
0765395003
|
 |
|
Vand Endleri Black Bar clasa N, pestii sunt crescuti cu artemia proaspat eclozata pana la varsta de aproximativ 2 luni, apoi cu artemia congelata .
Pentru cine e interesat trimit poze pe mail.
0765395003
|
 |
|
Vand Endleri Black Bar clasa n, 4 ron/buc, hraniti cu artemia proaspat eclozata si artemia congelata.
Cine doreste pot trimite poze pe mail .
|
 |
|
Jolie wrote:Nu ma pot abtine de la un comentariu dar se pare ca acea pisicuta a stat la dvs in casa 8 ani DEGEABA daca sunteti in stare sa o dati unui strain ptr ca va vine un bebelus in casa. Pentru asta exista accesorii, nu animale. Sa nu ma luati in nume de rau, voi cauta si eu un doritor.
Nici eu nu pot abtine de la un comentariu, cea ce spui tu e ca e la fel de importanta o pisica ca si un bebelus, parerea mea e ca in orice situatie indiferent ca e vorba de caine, pisica sau orice animal care ar putea dauna cresterii normale a unui copil astfel de discutii nu ar trebuii sa aiba loc, e clar ca bebelusul are intaietate.
Referiitor la faptul ca dupa ce au tinut 8 ani pisica se despart asa "usor" de ea :1) nu ai de unde sa stii cat de greu se despart de ea 2) tocmai asta demonstreaza ca tin la ea incercand sa ii gaseasca un alt stapan care sa ii ofere conditii cat mai bune (asta presupunand desigur ca suntem toti rationali si nu consideram nici 1 data ca sanatatea unui copil e mai putin importanta decat sentimentele pisici).
|
 |
|
Asa cum spune si titlul cumpar phoenix moss, astept pm .
|
 |
|
Multam Kirra, era si normal mai ales ca eu pusesem o intrebare de gen bizz, daca vroiam sa caut si sa iau de pe google luam de pe google sau siteuri unde se vand diverse lucruri, dar intrebam daca "site cineva pe altcineva" pentru ca prefer sa stiu de la cine cumpar. Ape limpezi si bine te-am gasit
|
 |
|
Hai sa iti explic altfel, asa cum m-ai ajutat tu pe mine pot si eu sa ajut pe oricine de pe forum indiferent de pregatirea mea, cam orice intrebare ai avea tu raspunsul este pe google, deci la orice post de pe forumul asta care la sfasit are semnul intrebarii " ? " raspunsul ar " cauta pe google, ca gasesti acolo " daca e asa ce rost mai are forumul asta ? Astea fiind spuse tu ce urmareai sa ma ajuti pe mine sau sa iti maresti numarul de posturi ?! Din moment ce ajungi pe forumul asta automat stii despre existenta googleului. Eu am zis sa lasam polemica asta balta ca nu ne duce la nimic bun dar vad ca tu insisti ...
P.S. Daca vrei neaparat putem sa vorbim pe p.m.
|
 |
|
Am vazut si eu postul din pacate colegul ii vinde in salaj si eu sunt in Bucuresti, multam oricum .
|
 |
|
Alexandru25 wrote:
mitzha wrote:Super, imi recomanzi googleul, intrebarea mea se refera daca cunoasteti personal pe cineva care are astfel de creveti, reuseam si eu sa caut pe google dar cred ca de fapt vanai si tu sa iti creasca nr de postari ;) In plus daca folosim toti googleul si wiki ce rost si-ar mai avea forumul
Eu am incercat sa te ajut era vb despre un site specializat doar pe crustacee,nu am putut sa ii dau numele de aia am zis da un serch pe google pt ca acolo ai fi avut posibilitatea de a comanda si online acel crevete in caz ca nu ai fi gasit nimic aici pe forum .Iar legat de postari nu am multe si pe care le am sunt toate bine argumentate si la subiect .
Pe viitor nu fi obraznic cu cineva care doreste a te ajuta ca nu e frumos mai ales ca observ ca acuma te-ai inregistrat
In primul rand e acelasi lucru ce incerci tu sa spui ca sunt pe google siteuri specializate in crustacee (stiu si eu unde e googleul, ideea e ca pe forumuri trebuie sa ne ajutam intre noi nu doar sa recomandam googleul la orice pas) e clar ca informatia se gaseste pe google ideea e ca pe siteurile specializate preturile vietatilor e mai mare, in fine ...
Cat depre a imi spune ca sunt obraznic pentru ca doar mi-am facut cont... asta nu inseamna ca nu ma ocup de acvaristica de mai mult timp sau ca pe alte siteuri nu am un nr mai mare de posturi, eu nu te-am jignit si te sfatuiesc sa nu o faci nici tu, hai sa trecem peste si sa nu mai continuam polemica.
|
 |
|
Ar fi excelent 3 l de apa la 1 cm de peste
|
 |
|
Legat de asasini si cei de substrat nu foarte bine, ii cam linseaza  dar si ritmul de inmultire al melcilor de substrat este destul de mare pe mine nu ma deranjeaza ca sa zic asa e o "politie" corecta  , ati vazut cat de mult si repede se raspandesc melcii de substrat
|
 |
|
Super, imi recomanzi googleul, intrebarea mea se refera daca cunoasteti personal pe cineva care are astfel de creveti, reuseam si eu sa caut pe google dar cred ca de fapt vanai si tu sa iti creasca nr de postari ;) In plus daca folosim toti googleul si wiki ce rost si-ar mai avea forumul
|
 |
|
Bine v-am gasit desigur, daca aveti cumva vreo recomandare de unde as putea face rost de niste creveti Sakura sunt recunoscator... In rest, ape limpezi la toata lumea
|
 |
|
Dupa cum spune si anuntul cumpar creveti Sakura, preferabil in Bucuresti.
Astept PM .
|
 |
|
Salutare, sunt Mihai am un acvariu de 60 L in care tin doar endleri clasa N doi cory aeanus niste melci pomacea, niste asasini si melci de substrat .
|
 |
|