[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: raduanubias
Forum Index » Profile for raduanubias » Messages posted by raduanubias
Salut tuturor , ceva ciudat a aparut pe floarea de Anubias , are cineva idee ce este ???
@scorpionul ... astept sa-mi intre niste bani si ma apuc... o sa postez pozele oricum si anunt cand ma apuc
va multumesc... dar de unde iau eu geam de 15mm si cat costa m2 ?
Schimbare planuri : 218 X 60 X 60 si raman la intrebarea cu suportul ...
@ Bogdan_Musat : de unde iau sticla de 19mm ?
Multumesc inca o data ...
Problema cu geamul sa zicem ca e rezolvata , dar la suport am avut o singura sugestie , mai are altcineva ceva de adaugat sau de marti ma apuc de treaba ?!?!
Multumesc foarte mult ... atunci o sa fie ceva de genul 155X70X60 si ramane o singura intrebare : de unde iau eu geamul ... referitor la constructia acvariului , oricum il faceam in locul respectiv de aceea am si intrebat de suport si materiale ...
Craciun fericit tuturor mai intai ...

Vreau sa fac un acvariu 150X80X80 , in afara de asta trebuie sa-i fac si un suport , tin sa precizez ca locul unde o sa fie amplasat este de 159 cm (latimea si inaltimea nu conteaza deoarece acesti 159cm sunt intre doi stalpi), ceea ce va rog eu este sa-mi dati sfaturi in legatura cu grosimea sticlei , locul de unde o pot procura (eu sunt din Ploiesti Prahova ), pozitionarea intariturilor si materia prima recomandata pentru suport.

Va multumesc anticipat.

Forum Index » Profile for raduanubias » Messages posted by raduanubias
Go to: